Radosav Lazić

Rođen 1959. godine. Diplomirao na „FNO“ u Beogradu, magistrirao na „FB“ u Beogradu smer nauka bezbednosti. Završio PŠ za menadžment na „Inst. za internacionalni menadžment“ u Beogradu, PŠ za PR na „Poslovnoj školi za PR“ u Beogradu,  PŠ za „lajf koučing i kliring“ - „ICA“ Ženeva i PŠ UNS-a za veb novinarstvo. Radio kao: direktor marketinga, direktor, glavni i odgovorni urednik RTV „Stil“. Autor i voditelj TV emisija „Ispadanje“ i „Komentari“. Autor TV projekta „Manastiri Šumadije i Pomoravlja“, rađen za Ministarstvo kulture RS. Povremeno objavljuje za: NSPM, Novi standard, Poglede, Tabloid, Politiku, portal Konkretno i Resavskog poštonošu (dopisnik iz Kragujevca i član uredništva). Trenutno priprema doktorat na „FDU“ Beograd, oblast menadžment kulture i medija. Tema  „Kreativnost u kriznom menadžmentu“. Urednik je sajta https://mentalne-vestine.com/

Bila je to ljubav. Bilo mi je stalo. Bio sam zaljubljen, pa mi ništa nije smetalo.

Ovaj tekst je neobjavljen čamio punih sedam godina. Nudio sam ga i povlačio odvajajući medijske kuće na one koje smeju da ga objave i one koje to ne bi ni za živu glavu.

Ovaj tekst je neobjavljen čamio punih sedam godina. Nudio sam ga i povlačio odvajajući medijske kuće na one koje smeju da ga objave i one koje to ne bi ni za živu glavu.)

„Kad sam ponavljao roditelji nisu imali kud nego da me daju na ono što volim, a to je mehanika. Onda se nekako sve samo namestilo. Završio sam s odličnim. Deda preskočio ćaleta i direktno mi prepisao plac pored druma. Tast mi pomogo da sagradim radionicu. Poso se razvio.“

Kupio me je predusretljivošću, majstorstvom i širokim osmehom.

Hjuman Rajts Voč u svom izveštaju naglašava da „ovaj genocid nije bio nekontrolisani izliv besa ljudi obuzetih drevnim plemenskim mržnjama“, ali da „jeste bio svesni rezultat moderne elite da se uz pomoć mržnje i straha održe na vlasti“.

Društvo te je osposobilo da organizuješ i rukovodiš u miru, da komanduješ u ratu.

Izvini Srbijo, ja odavno radim nešto drugo. Zbogom žohari i doviđenja.

Svi moji podstanari, životni porazi, smrtne opasnosti, pobede, ožiljci i dalje se tresu od smeha.