Foto: 
autor nepoznat

Autoseks

- Moje ime je Hju Hefner!

- Drago mi je. Ja sam poštena Vlajna!

- Vlajna?! Sva sreća da sam već umro. Po prvi put mi je drago zbog toga.

- Dugo si vala i poživeo.

- Tačno, jer sam živeo svoj san. Ljudi ne shvataju da je život previše kratak da bi živeli tuđi.

- Mnogi su želeli da žive tvoj.

- Vlajno, želeti i živeti nije isto. Njima su njihovi životi dosadni, a neshvataju da im je taj jedini koji imaju. Samo od svog svoje možeš da napraviš. Sve ostalo je krađa. Ono što oni shvate kasno, ja sam rano shvatio.

- Imao si vere u sebe.

- Imao sam toliko vere da sam od sebes tvorio Boga. Taj njihov me nije zanimao.Najjača sila ljudskog društva nije religija, već seks. U tome je božanstvo. Stvaranje života je božije delo.

- Hefnere, većina tvog božijeg dela nije završila u životu nego u wc šolji. Auto seks.

- Jebeš uma koji s druma ne skrene. Jebeš pamet bezg luposti i normalnog bez ludosti. Šta ti vrede uda i muda, ako živiš bez bluda? Nisi u pravu ako ne zgrešiš. Od toga ste napravili tabuLa Rasu. Jasam je ispisivao. Seks pokreće planetu.Trebalo bi da ga slavimo, ne da ga gledamo kao neprijatelja. Čovek se go rađa, a onda se celog života toga stidi. Golotinje. Hajde, skini se!

-.Molim?!

- Eto, moliš, Vlajno. Religije su totalno upropastile ljudski rod.Više ne znaju u šta da veruju, jer ono što imgovore se ne polkapa sa onim što vide.

- Ti si meni rekao da se nagolo skinem?!

- Rekao sam ti i višeod toga. Da budeš ogoljena, jer tada ti niko ništa ne može. Shvatio sam to. Ceo svet se vrti oko pičke, a kurcima je nametnuta uloga da budu lovci. Došlo je vreme da muškarci ne mogu da se snađu u toj ulozi, a koja im je i prirodno data, u neku ruku. Žene hoće da ih gledaš kao seksualni objekat, a neće da ih gledaš kaoseksualni objekat. Pa šta hoće?

- Može li neko lakše pitanje?!

- Može li lakši odgovor?! Izađite iz svojih uloga. Napadnite! Zavladajte! Žene, ne dajte im pičke nego im uzimajte kurce, palce im ostavite, a zadržite srednji prst . Ko ih jebe?

- Pa MI, Hefnere!

- Tako je, Vlajno! Ne jebeo naj koji jebe, nego onaj koji je jeban. Kad ćete to već jednom da shvatite?! To je samo igra reči, a ne život.

- Znamja to, Hefnere. Nisi ti Bog! Bog je pička!

- Jebiga, ja sam znao kome Bogu da se molim.

- Molim?!

- Vlajno, upamti jedno, dok je sveta i veka, planete dok je, seks će biti najjeftinija igračka, a koja skupo može da se proda. Igraj se, devojko! Playgirl!

- A šta ćemo sa “Playboy”?

- Bez ovog prvog ni tog drugog ne bi bilo! Ma, ne bi bilo ničega i nikoga na svetu! Razmisli o tome, poštenaVlajno! Sve ste vi, bre, poštene, ali mi nismo.

Komentari

Komentari