Foto: 
autor nepoznat

Bračni ratovi sa posleratnim stanjima

Jedna od mnogobrojnih vrsta posleratnog stanja je i vanredno posleratno stanje, koje stupa na scenu neposredno posle malog ili velikog bračnog rata, u kojem neko definitivno popuši. Kao i uvek. Bračni ratovi uvek počinju verbalnim baražom i posle nekoliko minuta prelaze u klasičan model uz upotrebu konvencionalnog oružja tipa staklene pepljare, oklagije, noža, sikirice, ali se ponekad koristi i vatreno oružje kao što je tiganj, kotlić ili žarač u zimskom periodu. Iako nauka još nije otkrila šta može da dovede do početka bračnog rata, dokazano je da se bračni ratovi ipak dešavaju iz nekog razloga, i uzrok su posleratnih stanja. Ako se bračni rat započne u stambenoj zgradi, često prerasta u globalni rat jer uvek će biti samozvanih velesila koje podržavaju neku zaraćenu stranu, ali i mirotvoraca koji se uglavnom savijaju u zavisnosti od vetra.

Kada mokra braća dovuku brata iz kafane, sasvim je očekivano intenzivno uriniranje kao posledica povećanog sedimenta pivskog kvasca u levom kolenu, koje često dovodi do blage dezorijentacije u okolini. Tada može doći do vanrednog zalivanja saksijskog cveća, što je često razlog objave bračnog rata sa nesagledivim posledicama. Naravno, samo ako je brat u braku.

Izađem u dvorište, tek da malo protelim nogice i još po nešto, kada preko tarabe uočim komšinicu naguženu i bez gaća. Dakle, izvanredna prilika da je iznenada zaskočim, da ni ne zna šta je snašlo. Prišunjam se neprimetno kao duh, i taman da je pošteno iznabadam, a ona nestane. Moju nevericu prekide njen glas iza mojih leđa: "Eto vidiš, komšija, to ti je moja holoprojekcija uz pomoć najnovijeg Huaveja." Kurafte tehnika, kakav mi se mentalni hendikep na brzaka izdešavao. A meni se, izrazito zabrinutom, odmah javilo kao snoviđenje da su naša rižoto braća plasirala na tržište najnoviji virus, poznatiji kao pandemična organska nejebica. Ipak, uprkos najezdi virtuelnog seksa natalitet će ostati na pozitivnoj nuli, jer deca rođena iz virtuelne ljubavi neće moći da se zavedu u zavodu za patente i dobiju vodeni žig, za razliku od dece koja su napravljena klaćenjem klatna, ljuljanjem, žuljanjem i razvaljivanjem nameštaja. Kod kuće ili na gostovanju.

Komentari

Komentari