Foto: 
Telping

Horoskop za 2017-tu godinu

Ovan

Dragi ovnovi, biće ovo fantastična godina za vas! Samo, nemojte više ići „glavom kroz zid“, jer, kao i uvek ostaćete povređeni i neobavljenog posla, dok neko iza vas jednim pokretom ruke ruši zid za koji vi niste imali dovoljno snage i sva zasluga njemu ostaje, a ne vama! Jeste malo glupi (ovo je lična stvar), ali se ja ne brinem za vas, vi sve možete da izdržite, pa ćete ove godine, najzad, da izdržite i sebe!

Bik

Dragi bikovi, izuzetna godina za vas! Samo da se otcepite od majčice Zemlje i pokušate nešto i sami da uradite. Hoće vas pare, provod, sva uživanja ovog sveta, ali ne može to do vas, već vi do toga... Hajde, dignite dupe i ne kukajte više, možete da budete vredni ako hoćete! Za početak, naučite da idete pešice, a ne auto da bude svemoćni produžetak vašeg tela. Ove godine se ozbiljno posvetite auspuhu...

Blizanci

Dragi blizanci, ovo je posebna godina za vas! Samo se, majku mu, odlučite koju stranu svoga bića koristite! Vi ste inteligentni i niste, volite i ne volite,sve vam je jasno i ništa ne razumete... Kad pomislim, baš vas briga! Koristite ono što vam trenutno odgovara, jer blago vama, uvek imate dve mogućnosti u startu! U ovoj godini naučite da grlite sebe, pobogu, pa ima vas dvoje i to vam neće biti problem!

Rak

Dragi rakovi, ovo je neverovatna godina za vas! Od vašeg hodanja unazad, napravili ste revolucionarne korake. To je mali korak za vas, ali značajan novi korak u životno-okretnim igrama! Ča-ča-ča! Ove godine imate ludilo od života: provod, provod i provod! Pazite šta radite sa svojim makazastim rukama, ne zanosite se seckanjem svega i svačega!

Lav

Dragi lavovi, ova godina je jako poučna za vas! Pazite da vam žučna kesa vašeg prevelikog Ega ne pukne i to u nečijim rukama! Vi jeste kralj, ali kao i pešak u šahu niste slobodni, jer neko, ipak, vuče vaše životne poteze i to bez vaše volje... I nemojte previše da se hvalite, nije bitna karijera, već rušenje barijera u vama. To je hrabrost!

Devica

Drage device, ovo je sjajna godina za vas! Ostvarićete svoje skrivene želje! Samo, dajte već jednom počnite da verujete u sebe i svoje snove, dajte sebi šansu da volite bez kritike i mrkog pogleda! A zagrljaj, šta to beše? Otvorite se, verujte sebi! Pokušajte, zaboga, ponekad da pijete i vodu...

Vaga

Drage vagice, miljenice bogova, božanska godina za vas! Vi sve možete kad hoćete, pa čak kada i kradete, vi ste tako mile... Lepe, mudre, jeste i pomalo neodlučne: gram gore, gram dole... Hajde, molim vas, neće biti smak sveta da jedna strana prevagne, doduše, zavisi šta merite, mislim...

Škorpija

Drage škorpijice, biće ovo inspirativna godina za sve aspekte vašeg život! Hrabro idete do neverovatnih dubina svog intelektualnog blaga! Bilo bi lepo da ne ubrizgavate otrov u svaki živi stvor koji vam se nađe na tom putu, niste ni vi besmrtni, a ni otporni na otrovne strelice ljubavi...Pa kad vas tako nešto bocne, pitaću vas kako je to!?

Strelac

Dragi strelci, zvezdana godina za vas! Neverovatno je, ali, još koji kutak svemira da istražite i vi nemate više šta da radite! Putuj tamo, putuj onamo, levo-desno, gore-dole! Vaša telesna i duhovna putovanja prevazilaze svačiju maštu ! Samo malo zastanite, tamo, levo od Jupitera, tek da pokažete da i to možete, valja se!

Jarac

Dragi jarčevi, biće ovo naporna ali i plodna godina! Hvala Bogu, biće para za pedeset treći par cipela, jer vama su i one neophodne! A, da li ste rešili, ipak, da izgubite nevinost do tridesete godine? A da se prepustite čarima ljubavi? Pa ne živite tri života, opustite se i uživajte! Samo da znate, kad „puknete“ niko vas neće zaustaviti!

Vodolija

Drage vodolije, biće ovo najoriginalnija godina za vas! Putovanje na Mesec je mala beba za vas! Vi putujete kroz vreme, kroz um i maštu! Najnovije igrice sa neverovatnom animacijom može samo jedna Vodolija da smisli ali i samo ona da igra tu igricu! Hajde, za promenu, još nekog da primite u vaše društvo, a?

Ribe

Drage ribice, najstrastvenija godina je pred vama! Ali, vi ste plivači, ronioci, nosioci ljubavnog zanosa i to, samo dok vas voda nosi! Inače ste dragi moji, tako izgubljeni u vremenu i prostoru... Pa šta? Vi svakako imate mašte za sve one koji nemaju tu vašu istraživačku energiju i snagu da to izmaštano i ostvarite!

Komentari

Komentari