Foto: 
autor nepoznat

Ime

-Iako se ranije kao potencijalni kandidat za izbor gradonačelnika Vaše stranke spominjala gospođa Karamarković, izbor je na kraju pao na izvesnog gospodina Ilića. –konstantovala je novinarka.
-Jeste, smatramo da je gospodin Ilić u ovom trenutku bolje rešenje za ovaj grad. –odgovorio je predsednik stranke i aktuelni ministar.
-Vaša odluka je naišla na poprilično iznenađenje u javnosti, s obzirom da je gospođa Karamarković doctor, dok je gospodin Ilić po zanimanju zidar. –nastavila je intervju novinarka.
-Znate kako, gospođa Ana Marija Karamarković ima titulu profesora i doktora. I još jedna stvar, gospođa Karamarković nije samo gospođa Karamarković. Ona nosi i muževljevo prezime Hadžipaskalović. Dakle, ona je profesor doktor Ana Marija Karamarković Hadžipaskalović. To je ipak ogromno ime za predizborni marketing, pobogu, na plakatu ne bi ni stalo njeno ime sa titulama. S druge strane, Sima Ilić je sasvim prihvatljivo ime. –objasnio je političar.
-Ali, zar Vam se ne čini da je ipak važnije obrazovanje i stručnost od imena? –upita iznenađena novinarka.
-Gospodin Ilić je pre svega jedan domaćin i čovek koji je omiljen među stanovništvom. Mnogima je zidao dimnjake, kuće, svinjce, a sa druge strane, smatramo da će gospodin Ilić diplomirati do predizborne tišine. –uveren je ministar.
-Spekuliše se da je gospodin Ilić postavljen za kandidata samo zato što je Vaš šurak. –rekla je hrabra novinarka.
-To što je gospodin Ilić slučajno oženjen mojom sestrom ne mora da znači da je moj šurak i ako nemate više pitanja zahvalio bih Vam se na intervjuu. Doviđenja. –završio je intervju predsednik stranke.

Komentari

Komentari