Foto: 
autor nepoznat

Intervju

Jutro je, evo nas na beogradskim ulicama!

Novinar:”Izvinite, gospođo, da li možete da odvojite nekoliko minuta za jedan mali intervju?”

Žena:”Čega?”

Novinar (glasnije, približavajući mikrofon ustima):"Intervju!”

Žena:”Da ti nešto rečem?”

Novinar:”Pa, da…”

Žena :”’Ajde!”odgovori raspoloženo, spuštajući na trotoar dve ogromne torbe, uz užurbane pokrete ne bi li izgledala iole pristojno. Obrisa usta i popravi maramu…

Novinar:”Šta Vi mislite, kako bi država mogla da poboljša položaj penzionera u našoj zemlji?”

Žena:”E, da ti pravo rečem, da ga jeb(piiiiiiiiiiii), mene ništa ne fali! Samo…”

Novinar:”Da? Recite slobodno!”

Žena:”Ma, moja unuka mi reče,”pa, poče da se smeje, pokazujući ono malo zuba,” kako bi sve matorce trebalo nabiti u neki rezervoat, pa, da im se dadne neka travuljina da pušu i da će od toga da im budne bolje, neće ništa da ih bolede! Ali, kaže, neće država to da radi, puno košta ta trava, jer nas ima puno… Ja joj lepo kažem, crno dete, daj ja da zasadim tu travuljinu, pa da me ništa ne bolede! A, ona će meni, nije to tako jednostavno baba i to je zabranjeno da se uzgaja! Pa, da ga jeb(piiiiiiiiiiii) ako vlas’ hoće da nama pomogne neka nam dadne to da pušimo! El’ ‘oćeš da pomogneš narodu, ete ti predlog?! Ću da pušim, bre i uživam… I ovako se jeb(piiiiii)vam po pijace, a, sve me bolede!” Prekrsti ruke, podignuvši ponosno glavu.

Novinar:”Gospođo, da li Vi imate neki konkretan predlog, želju… pustite Vi Vašu unuku?”

Žena:”Ne znam šta da Vi rečem, mene ništa ne fali! Imam dovoljno od pemzije do pemzije, da platim račune, kupim lekove i da mi ostane da je’m leba i mleka! Dam unuke neki dinar… I to ti je! A da Vi rečem, one babe na televizije što kažu da ih ništa ne bolede, jer se mackaju sa onim kremama, sve do jedna lažu! Kupovala sam svašta…ona kutija velika, a u unutra mala tuba… I to će da me izleči!!? E, to bi mogla naša vlas’ da nam učini, da nas ti lopovi više ne lažu, da ih povataju i sve u zatvor da ih smeste i da nam dadnu, bre, tu travu da probamo da nas ne bolede više ništa! Eeeeee, oni sigurno to pušu…ili su popušili, ne znam! Zato su svi nasmejani, zadovoljni, a mi?”

Studio? A, sad , reklame!

Komentari

Komentari