Foto: 
autor nepoznat

Koja budala mi je ovo napisala?!

"Hej, Sloveni, još ste živi?! Nemojte da se sekirate! Još samo malo. Dok sam ja na vlasti svi ćete postati Turci. Dajem ovu izjavu prvi i poslednji put, na televiziji na kojoj ja hoću. Bunite se što neke emituju Zadruge, Parove i te realitije?! Ugasite televizore i tako smanjite troškove struje. I onako nemate da je platite. To su privatne televizije i mogu da emituju svakakav šljam po svom izboru. A briga vas što se svakakav šljam emituje na RTS, iako je to televizija koju vi placate. I to baš preko tih računa za struju. Nemate nikakav program, čak ni dečiji, osim tog Hepija. Oni jedini imaju nacionalnu frekvencu da puštaju program za decu."

- Koja budala mi je ovo napisala? Samo još fali da nas opozicija nazove pedofilima zato što na dečijoj televiziji emitujemo porniće koje i deca gledaju. Izbaci ovo u montaži da ne bih morao Mariću da ukinem program. Volim, bre, da gostujem u ćirilici.

"Hoćete plate sa kojima bi mogli da živite?! Ne može! Jer, zašto biste onda glasali za nas? Ne bi mogli da kupujemo glasove i ljude za 10 evra."  

- Koja budala mi je ovo napisala? Naša valuta je dinar! On stalno pada, a cene rastu. Posle će Peta kolona da priča da smo zemlja koja računa u evrima, plaća u dinarima, a živi bez dinara. Izbacite ovo u montaži!

"Hoćete lepo da se obučete?! Pa onda poskidajte maske! Pričaju da moj sako košta 4000 evra. Ne mogu da vas predstavljam u svetu takve kakvi ste! Zar da idem go i bos?! Šta će ostali predsednici da kažu? I naši ministri da budu mršavi? Šta će misliti onda o našem narodu? Da smo gladni?! Taman posla! Zato i dajemo našim ministrima da loču i jedu prasiće na vaš račun. U skupštinskom restoranu to nije skupo. Ne košta vas kao kad bi vi sami otišli u neku kafanu da jedete i pijete. E, to vam je već luksuz! Naši ministri, pa čak i ja kao predsednik, kad nas predstavljamo u inostranstvu bukvalno idemo trbuhom za kruhom, da jedemo i pijemo. To se mora u skupim odelima, ali što naš narod kaže: “Odelo ne čini čoveka”. Šta vas boli kurac koliko moje odelo košta?

- Koja budala mi je ovo napisala? Ne mogu da kažem "kurac"?! Opet će da kažu da sam peder!!! Izbacite ovo iz montaže!

"Hoćete radna mesta? Kakva radna mesta, kurac, palac?! U stvari, ne palac!"

- Koja budala mi je ovo napisala?! Treba da piše srednji prst!

"Šta će vama radna mesta kad ste lenji. Ni za sebe se ne borite, nego za nas koji smo na vlasti. I taj ko kaže da je to nepravedno je ološ! Hoćete pravdu?! Imate je u himni, pa je slušajte. Hoćete lepo vreme da idete na letovanja kao sav normalan svet? Jel znate vi koliko njih se udavilo?”

- Koja budala mi je ovo napisala?! Mi nemamo more nego Beograd na vodi. Opet će ovi Soroševci to da iskoriste i da kažu da ću da ih udavim u dugovima zbog Beograda na vodi. Izbrišite ovu izjavu u montaži!

"Hoćete da živite kao sav normalan svet?! Pa ne možete! Jer niste normalni!!! Svi ćete da mi perete prozore, a bolje operite svoju savest. 'ajd uzdravlje!"

- Koja budala mi je ovo napisala?! Koji bolesnik mi je ovo napisao?! Kakvo zdravlje, kad nam zdravstvo otišlo u kurac? Svi doktori pobegli iz zemlje, medicinske sestre za njima, decu lečimo sms-om, a ne lekovima koji su im potrebni.

– Predsedniče, pomenuli ste opet kurac, da izbrišimo to u montaži da ne kažu da ste peder?!

– Koji peder mi je napisao ovaj govor?!

– Vi, predsedniče!

– E, do KURCA!

Komentari

Komentari