Foto: 
mentitore

Lapsurdi

Inteligencija je sposobnost učenja, razumevanja, prilagođavanja i upotrebe stečenih saznanja, i normalno je da postoji i neka prirodna selekcija koeficijenta pojedinačno. Dokazano je da su osobe sa visokom afinitetom prema estradi bilo koje vrste, dobile male paketiće inteligencije prilikom deobe. Čim ih vidiš, sve znaš. Sve što mogu da ponude je lapsus sa tendencijom apsurda, što daje apsurdni lapsus ili lapsurd, a treba im samo kilometar sreće, par litara ljubavi i malo mozga. Takva inteligencija, na visini podruma, ukazuje da je u pitanju greška majke prirode i oca karikaturiste.

Jedna estradna starleta iz susedne nam države je izjavila da pozdravlja roditelje, a posebno mamu i tatu. Takođe je izrazila veliku zabrinutost za budućnost abortirane dece. Ona bi srušila staru crkvu i sagradila još stariju. Srpska snajka hrvatskog porekla, voli London i tamo ima mnogo prijatelja muzičara, pa celo jedno veče nije spavala, jer su svirali orgije. Američka glumica je rekla da je pozvana u Čikago, jer je Čikago jedna od 52 američke države. Druga američka diva kaže da je za smrtnu kaznu, jer onaj ko počini grozno delo mora biti i primereno kažnjen. Jedino tako nešto može naučiti za drugi put. Kraljica pop muzike želi da bude kao Gandi, Martin Luter King i Džon Lenon… ali živa. Glumica iz Holivuda kaže da pušenje ubija i da, ako ste ubijeni, gubite veoma važan deo svog života. Ima nešto u tome.

Domaća estradna zvezda je izjavila da je pročitala sve od Ane Karenjine, dok je pila sok od đusa. Oseća se eventualno i čita Tolstojevskog. Druga zvezda domaće scene kaže da je samokritična prema sebi i da ima osećaj za filing, pogotovu kada na naš stadion dolaze suprotnički timovi. Postoji mišljenje da je Mona Lizu naslikao Leonardo di Kaprio, a da je poliglota neko ko voli životinje. Neko smatra da uvek moramo da nosimo sami sebe sa sobom, dok se poznati kriminalac pohvalio da govori sedam gramatika, a ostale natuca. Bivši fudbaler, a kasnije i selektor, obelodanio je, da u njegovim venama teče fudbalska lopta, a pevačica kaže da muškarac mora da ima sve što ona nema, smirenost, fleksibilnost i nešto u glavi. Naš pevač kaže da obožava žene i uživa u seksu isključivo u njihovom prisustvu.

Lapsurdi nisu privilegija estradnih starleta i starletana sa osnovnom školom, već su se nekako uvukli i u život političara, sa osnovnom školom. Tako da je jedna naša političarka iznenađena što u Luvru nema ni jedne naše ikone, dok jedan političar smatra da će Srbija u 21. veku biti informatička zemlja ili je neće biti. Da nam informatika i nije jača strana, dokazuje političar koji je u Dubaiju video najveću zgradu u Evropi. Avijacija nam je ojačana vazduplohovnim letelicama, kao i bespilotnim vazduplohovima. Isti političar tvrdi da je predstavnike bivših vlasti viđao samo u televizijskim studijama, a Srbija je od njega udaljena svemirskim godinama. Botanika nam je unapređena Pančevačkom Omorikom, a predsednik države nije završio fakultet, jer nije valjao Zakon o univerzitetu. Bivši premijer je tvrdog uverenja da je bolje sporije, ali brže. Statistika nam je malo uspavana, pa će broj Srba, koji su pobijeni na Kosovu ostati nepoznat sve dok se svi ne vrate kućama. Nekadašnji ministar energetike je izjavio da mazuta ima dovoljno, samo ga treba naći, a neki su bili za ljudska prava, kada ljudi još nisu znali šta je to. Onaj ko je radno sposoban, a prima pomoć, radiće za socijalnu pomoć u skladu sa svojom fizičkom spremom, izjava je ministra za rad i socijalnu politiku, dok ministar spoljnih poslova kaže da je cilj Srbije da izađe na more. Možda samo Panonsko more, ako ponovo ispliva. Naš ambasador u Kini tvrdi, da Kina planira da u zemlje centralne i istočne Evrope investira 10.000 milijardi evra. Sića.

Po svemu sudeći, lapsurd je epidemijskog karaktera, asimiliran u sve slojeve društva, što dokazuje da smo pred Bogom svi jednaki. Evo, i ja ću da se oprobam u lapsurdijadi, iako me nema na estradi. Dakle, dobio sam kuče, za koje mislim da pripada nekoj rasi pasa, jer ono što je belo vidim kao oker. Ima glavu, telo i četiri noge, zato što mu je kurajber američki oldtajmer. Piloti moraju biti visoki jer visoko i lete. Čujem da nema veze, al' vidim da lepo zvuči.

Komentari

Komentari