Foto: 
autor nepoznat

Može i silom, ako nećeš milom

Kada je bezrepi dvonožac skontao da pristojnim komadom grane ili kamenom može uspešno da se odbrani od potencijalnog agresora, nesvesno je zakoračio u vode nesagledive evolucije, sa još nesagledivijim posledicama. Uklavirio je da na taj način može da ulovi i obezbedi sebi egzistenciju, ali sa veoma odmerenim zamahom obezbedio je sebi i užitak. U njegovo vreme nije bilo bečke škole finooće, pa je tako pojam udvaranja morao da sačeka još desetak hiljada godina, a on je pitanje udvaranja rešavao odmerenim spuštanjem toljage na glavu ženke, koju bi odvukao u svoju pećinu a onda je punio kao papriku. Ipak, ne postoji beleška da su ženke podnosile tužbu zbog brutalnog nasilništva i divljeg silovanja, verovatno zato što ih je još dugo bolela glava, tako da pravne službe tog vremena nisu imale šta da rade po tom pitanju, skoro kao i danas, što dokazuje da su ženke i u ono vreme bile nezaštićene, skoro kao i danas. Naravno, današnjim silovateljima koji umesto toljage koriste razne šarene pilule za lilule ili samo sirovu snagu, sudstvo uvažava kao olakšavajuču okolnost uložen napor silovatelja oko razgolićavanja žrtve, i polovinu krivice prebacuje na žrtvu jer nije htela da se sama razgoliti i solidarno podeli svoje telo sa napaljenim silovateljem.

Ljudsko biće oduvek se rađalo golo, a tako je i živelo, pa se zato može smatrati da je mužjaku silovatelju onog vremena bilo je mnogo lakše nego današnjem mužjaku silovatelju, jer nije imao problem otklanjanja ženkine garderobe. U nekim delovima sveta korišćeno je životinjsko krzno, ali ne da bi pokrilo golotinju ,već da bi zaštitilo od surovih vremenskih prilika. U pećinama arktičkih pašnjaka otkriveni su u vazduhu uklesani zapisi koji opisuju žalbu belih medveda sindikatu belih medveda Ugande zbog fatalnog izlova belih medveda, a zbog novih modnih krznenih trendova. Neverovatno zvuči, ali modno krznarenje se zadržalo do današnjice. Belih medveda je toliko malo da su morali da raspuste sindikat, a sponzoruša je sve više i više, jer najstariji zanat na svetu nema namere da iščezne. Ipak, zahvaljujući najstarijem zanatu i užitku koji on daje, i mi postojimo. Da nema užitka ne bilo ni razmnožavanja, jer zašto bi se neko izlagao fizičkom naporu i utapao se u sopstvenom i partnerovom znoju, a da za to ne bude nagrađen nekim užitkom. Svašta.

U današnje vreme čovečanstvo se ponovo vraća golotinji. Devojke se oblače sve oskudnije da bi marketinškom prezentacijom svog polurazgolićenog tela bile primećene od strane nekog napaljenog mužjaka. Glasovne kvalitete estradnih zvezda malo ko primećuje, ali zato dubok dekolte i domindžos suknjica, koja pokazuje više od očekivanog itetkako znaju da skrenu pažnju. Žestoko napaljeni aktivisti gej populacije učestvuju u organizovanim masovnim golišavim šetnjama urbanim sredinama, verovatno ne kontajući da su samo nebitni igrači nekog političkog marketinga. Činjenica da je golotinja uvek zanimljivija od politike, rijaliti programi omogućuju direktan prenos organizovanog kupleraja, pornografske kuće rade punom parom izmišljajući nove naučno fantastične scenarije, do te mere da u scenario uključuju i mnoge vrste kućnih ljubimaca. Dakle, čovečanstvo se vraća u daleku prošlost sa izuzetkom Eskima koji iz opravdanih razloga baš nešto i nisu raspoloženi za razgolićavanje. Zato se može očekivati da će u nekoj poludalekoj budućnosti postojati demokratski izglasan zakon kojim će biti deklarisana zabrana nošenja garderobe i obavezno raspoloženje za seks, što će silovatelje baciti u duboku depresiju, jer neće imati šta da siluju. Živi bili, pa videli.

Komentari

Komentari