Foto: 
photophilde

Orošavanje

U ovom teškom i istorijskom momentu za našu zemlju, u ovoj borbi protiv kriminala i korupcije, u ovoj potrazi za našim mestom pod suncem Evrope, u interesu evropskih integracija, zbog našeg dobra, trebalo bi da smognemo snage i potrudimo se iz petnih žila kako bi mogli sebi da kažemo da smo učinili sve.

Moramo svi da se orosimo! Svi do jednog i bez izuzetka! Ćuti tamo! I tebe ćemo da orosimo! I vi što mislite, šta god da mislite o orošavanju, i vi ćete biti orošeni. To neka vam je jasno!

Ako je već jedan savetnik mogao da prevali pola Evrope kako bi nama učinio čast i održao predavanje, vama ništa neće faliti da se malo orosite. Ionako ste već ovde. Ovo nije sprdnja, ovo je ozbiljna stvar. Orošavanje je osnova od koje polazi iskonska snaga koja pokreće promene i bolne reforme koje mi moramo da sprovedemo.

Ako se ne orosite, nećete moći da računate na svesrdnu pomoć naših prijatelja sa zapadne strane, nećete moći da računate na pomoć MMF-a, nema više kredita koji služe da se vrate krediti koji su služili da vrate prethodni krediti, nema ni napretka, ni reformi, nema ništa!!!

Zato, marš na orošavanje! Trkom!

Milutin Marinković

Komentari

Komentari