Foto: 
Martin Andersson

Par reči o... (6. deo)

Neosporno je da je balkanska raja mentalno toliko izdeformisana, da su se mnoga merila ljudskih vrednosti svela na minimum minimuma. Pedofilija nije moda današnjice i bila je veoma popularna u svim plemenima antičke Grčke, a nekom igrom slučaja opstala je, i podržana je i u današnje vreme u svim slojevima društva svugde u belom svetu. Prilično je popularna u nekim zemljama dalekog istoka, gde majke rentiraju svoju žensku, a i mušku decu, i lepo zarađuju na njima. Rentiranje dece smatraju normalnim, jer majke su ih nosile devet meseci i rodile, pa je red da svoju muku i naplate. Tako deca od osam i više godina ulaze u biznis prostitucije, ako prežive prve ture iživljavalja debiloidnih imbecila koji plaćaju za svoj užitak. Za razliku od zemalja dalekog istoka u mnogim zemljama gde je preovladao zdrav razum, pedofilija se žestoko kažnjava. Kažnjiva je i u balkanskim zemljama, ali u zavisnosti od toga ko je pedofil. Ako je pedofil vlasnik blindiranog džipa i nekoliko firmi ili je vlasnik članske karte vladajuće stranke, roditelji iskorištenog deteta mogu biti i kažnjeni zbog upiranja prsta u pedofila. Nadležni organi za suzbijanje pedofilije s pravom smatraju da nisu dovoljno nadležni, naročito posle primljene koverte koja drastično menja mišljenja. Ipak, na Balkanu je sve moguće, pa i da centar za socijalni rad oduzme dete od roditelja, pod izgovorom da su roditelji iskorištenog deteta nepažljivi ili da samo pokušavaju da iskamče neki novac.

Naši majstori u saradnji sa ruskim inženjerima uspeli su da osposobe dva rashodovana aviona uvezenih iz Rusije, pa nam je sada toliko ojačana flota papirnih aviona da smo preko noći postali vojna velesila Srbije. Naravno, skoro sve zemlje sveta su vojno jače od nas, osim nekih plemena Afrike, ali naš gospodar i verski vođa nam garantuje napredak za dve godine, pa makar te dve godine bile i za dve hiljade godina. Pokretanju aviona je prisustvovao i neki žvalavi majmun i lično se popeo na avion, ali mu nisu dali da išta dira, jer bi svaka njegova akcija poslala avion na ponovni remont. Ministar odbrane nam se nešto ne čuje u poslednje vreme, jer pouzdani izvori tvrde da se tako dobro maskirao i sakrio kao govno u travi, da ni sam sebe ne može da pronađe.

Ako smo postali otporni na mnoge boleštine, farmaceutske megakompanije smišljaju ili uvoze nove bolesti, ne bi li prodali još koji milion novih lekova. U obzir dolaze i stari lekovi sa novim imenom. Tako da je trenutno aktuelna groznica zapadnog Nila, a možemo očekivati i groznicu istočnog, jugozapadnog ili nekog drugog Nila. Lekova će biti za sve one koji mogu da ga plate, a ostali mogu samo da ga klate. Postoji verovatnoća da će zvaničnici donošenje ove grozne groznice pripisati migrantima jer neko mora da bude odgovoran, a komarci će moći i dalje nesmetano da vrše terorističke napade na stanovništvo Srbije, i tako pojačaju epidemiju. Iz ministarstva zdravlja kažu da groznica zapadnog Nila nije toliko opasna kao groznica severoistočnog Amazona, pa nema potrebe za panikom jer se od groznice zapadnog Nila umire sa osmehom na licu. Dakle, samo veselo. Epidemiolozi tvrde da je moguća zaštita od ove bolesti isključivo ubijanjem komaraca, a nije velika šteta ni ako neki migrant padne za slobodu.

Ministar levog točka kamiona vatrogasne brigade tvrdi da će Beograd na vodi izgledati daleko lepše sa velelepnom zgradom koju bi okruživalo bar šest minareta, pa se zato naš dirigent odlučio na trgovinsku saradnju sa arapskim bogatašima. O rasprodaji Srbije ne vredi polemisati jer je rasprodaja u toku, a cene akcijske. U pitanju je gradnja gde se zvanični Peking ne slaže sa idejom da Kinezi grade, a migranti nadgledaju, te je upozorio na mogućnost da broj kvalitetno naoružanih graditelja koje će poslati bude oko pet miliona, a onda ništa od minareta, ništa od migranata, a ništa ni od Arapa. A ništa ni od nas.

E, taaako… vidiš. Taaaako. Ne onako. Nikotako onako, tako. Pa, biće još malo o svemu neki drugi put, ali ne sada. Pozzz.

Komentari

Komentari