Foto: 
autor nepoznat

Poslednji zvezdani ratnici

Pa, možda baš i nisu poslednji, još manje zvezdani, a najmanje ratnici,  beskompromisno su odlučili da odlože najavljeni štrajk glađu, verovatno za novodolazeće bajramske praznike ili sledeću kinesku novu godinu, što u mnogome zavisi od raspoloženja opozicije, a po direktivi novog diktatora Ugande koji je u strogoj tajnosti izjavio da ne lajkuje odluku o masovnom štrajku gladovanjem. Dakle, sačekuša je na sledeći potez opozicionih lidera, jer Skupština ne može adekvatno fizički da se brani praznog stomaka od spektakularne vazdušne agresije opozicionih kamikaza, pri čemu treba uzeti u obzir da je pun stomak uvek bolja varijanta od praznog stomaka, a posebno po odborničkom cenovniku menze narodne skupštine. Gladna deca Etiopije pozdravljaju takvu odluku, nadajući se da će herojski branitelji Skupštine uskoro vinuti u zvezde, menjajući nepodobno gladovanje izuzetno podobnim krmačenjem. Neki izvori navode da je značajan uticaj na ovu odluku imala izjava vlasnika nacionalne televizije, da neartikulisan zvuk praznih creva proizvodi nepovoljne vibracije na ionako narušeno mentalno zdravlje skupštinobrana, što bi moglo da uzrokuje još poneko padanje u nesvest na predstojećim javnim skupovima bliske budućnosti.

Poslanici vladajuće koalicije koji su za domovinu spremni da po svaku cenu brane čak i neodbranjivo, odlučili su da se trajno usele u Skupštinu da bi je branili od nasilnih i divljačkih pokušaja rušenja vlasti i promene izborne volje njegovog veličanstva. Ipak, ostavljena je mogućnost da vladajuća koalicija ipak stupi u štrajk glađu ako poslanici opozicije prvi učine isto, sa namerom da ucenjuju državu i tako aktivno učestvuju u uništavanju prehrambene industrije, ali i izvesnom procvatu pogrebnih službi, što je daleko prihvatljivije za opštenarodno fizičko i mentalno zdravlje.

Novopečene napredne princeze, srpske Amazonke vučje jazbine, torokuške ratnice štrajkačke Valhale, koje su takođe spremne da otvore još poneku rupu na kaiševima, pa čak i u neposrednoj okolini svojih kaiševa, svesne svog mogućeg napretka u tuđoj karijeri, a nesvesne svoje mentalne degradacije gromoglasno kevću na sve koji se ne klanjaju vođi svog čopora, svojim hrabrim telima napravile su živi zid braneći Skupštinu od talasa najezde opozicionih mudžahedina. Tom prilikom nekoliko ih je povređeno, pa je intervetna služba hitne pomoći hitno pomogla saniranju nastale štete, a to dokazuje neverovatnu hrabrost i požrtvovanost utopijskom režimu, čak i pred sam pad mračnog gospodara. Neko će pasti, a neizvesnost je ogromna kao pred dogovoren rezultat večitog derbija. Neka je mir sa nama, a sila protiv njih.

Tajne obaveštajne službe javno obaveštavaju široku javnost da će prilikom sledećeg mirovnog manevra opozicije pred Skupštinom, ove hrabre žene dobiti nesebičnu pomoć i podršku naprednih vrtića, gej populacije i pedofila svih vrsta, što će im dati neverovatnu brojčanu prednost u odnosu na celokupnu populaciju Lihtenštajna, koji nema ni prve, a ni poslednje zvezdane ratnike, jer su poslednji zvezdani ratnici isključiva privilegija vladajuće brigade. E pa, neka su poslednji, i ne ponovili se.

Komentari

Komentari