Foto: 
autor nepoznat

Svašta nešto (deveti deo)

Od kada je sveta, devojke i žene su ratoborno raspoložene, pogotovu kada nisu u pravu. Tako su nastala neka plemena, isključivo ženske populacije, koje su se na sve načine snalazile za opstanak. Uglavnom zarobljena muška populacija služila je samo za setvu, posle čega je žrtvovana za više ciljeve. Dakle, prc pa ćao bambino. Moderna nauka odgovorno tvrdi da u prašumama oko Amazona još uvek ima neotkrivenih ženskih plemena čije devojke promovišu svetske modne brendove  lokalnim gmazovima. Za brucu civilizovanija femi plemena od Amazonki postojala su i plemena u Mongoliji, Kini, pa i na južnom polu Marsa.

Izuzetno upućen u oblast poznavanja ženske borbenosti, ministar odbrane od komaraca Republike Svrbije, uz saglasnost ministarstva donjeg veša grofa grofovije Obećane Zemlje, samovoljno je odlučio da lokalne devojke i žene uputi na vojne vežbe, gde će imati obuku ovoga i onoga, da bi u slučaju nečega mogle da obave nešto. Ovu odluku od državnog značaja pozdravila je gromoglasno nevladina organizacija Žene u crnim burkama, koje u dalekom nam Japanu zovu nindžucu mindžucu. Black magic womans. Dotični ministar je izrazio duboko žaljenje zbog nemogućnosti prisustvovanja vežbama, jer je važan za državu. Bruka dobro objašnjenje. Ali, da u kratkim crtama sagledamo i pokušamo da shvatimo kako to cenjeni ministar, važan za državu, vidi devojke u ratnim situacijama.

U slučaju invazije vanzemaljaca, starije žene bi u plutajućim bolnicama mogle da saniraju traume kod vojnika usranih od straha, pranjem ukenjanih gaća i podizanjem morala i još nečega. Tako sanirana brigada, po automatizaciji dobija unapređenje u babojebačku brigadu, specijalizovanu za babojebačke diverzije. Ovakav način borbe izazvao bi kod neprijatelja smeh do smrti, pa bi borba bila završena pre nego što bi i započela. Elegancija načina, vrh.

Neupućeni poznavaoci nafuranih fensi devojaka ne znaju da desetak nafuranih fensi devojaka mogu da desetkuju neprijateljske redove, zavođenjem i bilateralnim odnosom, uz aktivno širenje široke palete polovičnih bolesti, gratis. E, pa jebiga, u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno. Za ovakav način borbe angažovao bi se devojački hor vojnog orkestra Simfo Nimfo bend, čije članice imaju kapacitete već od zamislivih. Neprijatelj ne bi ni shvatio šta ga je snašlo. Alexander van der Wolf je nedavno pregovarao sa kineskim kolegom o pozajmici kineskih nimfo devojaka, pri čemu je zaključeno da je Kina spremna da pošalje desetak miliona svojih devojaka. Posle njihovih akcija, neprjatelj bi bio totalno razbucan, a malobrojni preživeli bi završili na psihijatrijskim klinikama.

Čišćenje i održavanje cevi individualnog naoružanja je veoma delikatan posao, koji mogu da obavljaju samo devojke sa pink farbanim noktima i minđušama u obliku tigrovog soka. Pripadnice ove antifriz divizije, u ekstremnim zimskim uslovima, imale bi ulogu antifriza smrznutim vojacima, koje bi otkravljivale u trenutku. I smrznute morske krave bi postale napaljene, a led bi uginuo od prehlade. Dva dima, Hirošima.

Mobilna kuhinja je sastavni deo svakog fronta, jer vojska mora nešto i da prezalogaji. Na inicijativu premijerke Svrbije, za potrebe kuhinje formirala bi se brigada Mega Šerpa, čije bi pripadnice bile devojke sa povećom šerpom i multifukcionalnom pekmezarom. Zbog specifičnog načina mešanja, hrana koju bi pripremale bila bi posebno začinjena prirodnim ekstratima, i bila bi veoma efikasan stimulans za konačni obračun sa neprijateljem.

Ideja ministra za medalju pokazala se veoma praktičnim, sa izuzetno malim troškovima. Eeeeh, da je Svrbija imala tako požrtvovanog ministra pre nekih osam hiljada godina, geopolitička mapa sveta izgledala bi veoma drugačije. 

Komentari

Komentari