Foto: 
autor nepoznat

Uzemljavanje vanzemaljaca

Posle nekoliko vekova mukotrpnog istraživanja došao sam do zaključka da vanzemaljci definitivno postojimo. Elem, nepobitan dokaz tome je da oni koji zažongliraju escajg odlaze u zemlju i postaju zemaljci, a mi i dalje ostajemo vanzemaljci koji nestrpljivo čekamo svoj trenutak novog spajanja sa majkom prirodom.

Naravno, izuzetaka je uvek bilo i uvek će biti, pa tako neki posle smrti donesu životnu odluku da tranzicijom u vampire ostanu vanzemaljci. Neobjašnjiva je pojava da ih zovu nečistima iako spadaju u grupu čistokrvnih kratkodlakih smrterijera, ali se u biltenima peruanske bundeslige navodi da zbrišu sa patologije pre poslednjeg kupanja, a ponekad se dešava i da osoblje patologije dobije poslednje kupanje, nešto pre odlaska u podzemlje. Ipak, bez obzira što ne plaćaju račune, imaju šta god požele, ne posećuju zubara, život vampira nije nimalo lak jer još nisu našli način da otklone neprijatan zadah od belog luka sa pečene paprike, u trenutku erektivne ekspanzije doručkuju partnera, a nerado pričaju o neverovatno izoštrenom vidu kada se pretvore u slepog miša. Osim krvi, troše i glogovaču da bi stekli imunitet na glogov kolac na koji su pomalo hronično alergični. Neki su alergični na alkohol i narkotike, pa zato vrlo ljubazno zamole potencijalni obrok na testiranje polovnim kineskim jednokratnim dregerom. Ova vrsta vanzemaljaca ima običaj da živi veoma dugo tamo gde ima šta da se hasa, a kada izlovi omiljenu vrstu uskoči u tešku depresiju i veoma religiozno ode na prijem kod boga svetlosti. Naučno nije potvrđeno ali se ipak sumnja da novopečene vampirice ponovo postaju nevine sve dok ih ne zasvrbi, pa do prve krvi. Onda se zaposle u nekoj klanici gde zbog njih spremačice dobiju otkaz kao tehnološki višak jer nemaju šta da rade, a one malo naprednije po partijskoj direktivi dobiju noćni rad u bolnici, pa mogu da posišu sve što dohvate, a posebno ono što im je igrom gorke sudbine nesebično ponuđeno. Iskusnije vampirice su nepogrešive u proceni krvne grupe repatih smajlića i spremaju krvavicu bez začina na hiljadu načina, tako da je njihovo prisustvo u zdravstvenim bordelima neophodno zbog ostvarivanja prava nerotkinja na dečiji dodatak.

Ipak, nisu svi krvožedni vanzemaljci reciklirani zemaljci, ali i za to kratko vreme svog postojanja naprave veću štetu nego svi dugovečni zajedno, jer im je želja za izbegavanjem uzemljenja neverovatna. U zavisnosti od mogućnosti neki se kloniraju pa po potrebi imaju sopstveni izvor rezervnih delova, a neki koriste tuđe izvore uzemljavajući samohrane pojedince čiji nestanak niko neće ni primetiti, dok maštovitiji entuzijasti organizuju masovna uzemljavanja vanzemaljaca bez i neke potrebe za rezervnim delovima, obezbeđujući sebi dugovečnost u istorijskim udžbenicima.

Komentari

Komentari