Foto: 
Demetri Mouratis

Vrste nejebača – deo drugi

NEJEBAČ HEROJ. On je kovač, alpinista, ronilac, jahač konja, specijalac i još štošta. Vazda putuje. Jebo žene svih rasa, veličina i oblika. Ima metar i po i mali kurac. Loži se isključivo na visoke žene. Zna da i kada jebe neku ribu, to se mahom dešava jer ona upravo ispunjava skrivenu fantaziju da se jebe sa patuljkom malog kurca. Dok jebe, brine kad će opet. Drkne tu i tamo, kad ima vremena i snage. Radije prošeta dvadesetak kilometara uzbrdo ili ode na Tajland. Usvojiće dete neke nesrećne Azijatkinje jer smatra da je jako bitno ostaviti mladunče za sobom.

NEJEBAČ ROMANTIK.  On je u vezi sa devojkom iz osnovne škole. Oboje su se razveli pre par godina, kao slučajno sreli, pa se opet smuvali. Ona ga finansijski iskorišćava, ali je on voli do ludila. To je razlog zbog kog opravdava njene šizofrene napade po autobusima, ljubomorne ispade bez osnova i ubilačke nagone prema svim ženama oko njega. Pičke mu ne da da ga kazni što je živ i što je trpi. On ostaje s njom jer je kasno za novi početak, a i... voli je. Izdržava i nju i njeno troje dece. Drka kada ona spava jer je tad jedino bezbedan.

NEJEBAČ ROBOT. On je lep, mlad, situiran, zgodan. Zarađuje brdo para, non-stop radi, skija, roni, ide na more, izlazi. Svaka riba ga neretko pozove pre nego što se uda i obeća na večnu vernost da se malo izjebe sa njim. Jebe tehnički dobro, ali bez ikakvog izraza na licu. Izučio sve žanrove pornića, naučio sve fore i fazone, skinuo čak i provokativne opaske. Međutim, kada to primeni, ni samom sebi nije zanimljiv niti seksi. Možda je to zato što je programer. Nijedna žena ne želi da bude s njim u vezi iako bi ga svaka tašta za zeta poželela. Majku zove mama, oca tata, a sestru seka.

NEJEBAČ KURVA. On je jedan od ređih primeraka nejebača. Zgodan, pametan, neretko i izuzetno talentovan momak u svojim dvadesetim godinama. Rasčepljen između želje da mu buduća žena bude domaćica i neviđene potrebe da kara neku autentičnu, ludu ribu koja ga inspiriše. Jedno radi, drugo misli, treće govori. Verbalno provocira, žacka, čačka i ispipava, a kada dođe do situacije da ga žena spopadne, vadi se na rano ustajanje, želju da ne pokvari već postojeći drugarsko-komšijski odnos, razum kao takav, Mesec u fazi opadanja i slične koncepte svojstvene čoveku koji se usro u gaće.

VIRTUELNI NEJEBAČ. On ne jebe jer ga je teško odvojiti od kompjutera. Za kompjuterom jede, sere, pere noge, a naravno i drka kad za to ostane snage i energije. Izučio slike svih svojih fejsbuk prijateljica, koleginica i sveže razvedenih komšinica. Hobi mu je lešinarenje nad smrću svetski poznatih muzičara, domaćih glumaca i izražena tendencija za pljuvanjem svega što mu zaliči na feminizam, slobodu govora i rasnu trpeljivost. Poznat po tome što je nepismen i ne zna da odbrani svoj stav. Gaće menja jednom u tri dana. Smrdi mu iz usta. Jebe kad plati.

NEJEBAČ GREBATOR.  Dobar ortak koji strpljivo čeka svoj momenat kad drugarica raskine sa dečkom, bude po peti put odbijena na prijemnom za glumu ili joj pak umre tetka iz Batočine. Pre toga obavezno gleda da se napije ili navari kako bi sebi digao samopouzdanje. Presreće najčešće po kolima kada drugarice i komšinice vozi kući. Odlikuje se neverovatnim strpljenjem. Neretko se ogrebe za sex, a nakon toga nastavlja po starom, kao da se ništa nije desilo. O seksu sa dotičnom drugaricom ne progovara naredne dve do tri godine, kada isti scenario ponovi. Najčešće neuspešno.

Jelena Andonović

 

Komentari

Komentari