Foto: 
Emanuele Toscano

Vrste nejebača – deo prvi

Svi mi dobro znamo da velika je kriza u srbaljskoga dvonošca. Praćenjem ove razočaravajuće pojave, pažljivim posmatranjem svih karakteristika njenih, došlo se do jasne distinkcije na nekoliko osnovnih vrsta nejebača. Razlike su naizgled neznatne, no veoma duboke i vrlo zanimljive. Verujem da će svaka od žena (pa i muškaraca, što da ne?) prepoznati nekog svog u podeli ovoj.

NEJEBAČ ILUZIONISTA. Oko tridesetak mu je godina. Jebao je jednom. Ni on se tačno ne seća kada je to bilo, ali se seća da je riba bila neviđeni krš. Ubeđen je da će, ukoliko ode negde daleko, najverovatnije u inostranstvo, naći ženu svog života. Zamišlja je kao ćerku bogatog veleposednika koja se neće libiti da mu nadoknadi sve čari seksa koje je propustio ne jebuć se decenijama. Večno zaljubljen u komšinicu preko puta koja je svima dala pičke osim njemu. I dalje masturbira na nju i to nikada ne bi priznao. Ludački vezan za kevu koja ga na mobilni zove u proseku pet do osam puta dnevno.

NEJEBAČ ŠVALER. On je oženjen. Ne podnosi ženu, ali neće da se razvede. Gaji imidž švalera pred ortacima, a pred ženama je pička. U seksu izdrži oko dva  minuta i to kad mu se digne. Ganja klinke. Ne zadržava se duže od četiri puta sa jednom ribom. On kaže da je to zato što se svaka zaljubi u njega. Istina je da se svaka smori od impotentnog magarca. Kad svršava, izgleda kao da posmatra okoliš kroz prozor gradskog autobusa. Mrzi žene koje mu se sviđaju. Težak alkoholičar.

NEJEBAČ ZVEZDA. Nekad je bio slavan, sad je debeo i ćelav. Kuva, čisti, živi s kevom i neprekidno visi na društvenim mrežama tražeć ribu za kres. No, nijedna nije dovoljno zanimljiva i inspirativna, a što je najgore – nijedna mu ne poklanja dovoljno pažnje. Ide mu na kurac dobra prijateljica koja mu nikad nije dala pičke i to ne može da joj oprosti, te je stalno žacka malodušnim opaskama. Ima ritual drkanja za koji koristi 3 losiona i 5 vrsta krema za kožu penisa i anusa. Brije lobanju, štricka stidne dlake i ima dubok glas.

NEJEBAČ PETLIĆ. On je jebo kad je trebo. Oženio se mlad, razveo, samohrani otac. Umetnik koji surovo zarađuje koru leba. Svaka žena ga je varala, lagala i na kraju ostavila. Smatra da nema prema kome da bude džentlmen, te žene tretira ko stoku. On uvek sve najbolje zna. Drka samo o crvenim slovima. Druži se samo s muškarcima, oronulim alkoholičarima iz lokalne birtije koji mrze žene. Ubio bi bivšu ženu da ubistvo nije krivično delo. Mada kad pomisli na slast zatvorskog života o državnom trošku, neretko padne u iskušenje.

NEJEBAČ INFANT. Građen ko Apolon, pun snage i kondicije. Retko genijalan umetnik. Dok je pio, jebao je šta je stigo, ali većeg dela svog života iz tog perioda se ne seća. Potentan do ludila. Opsesivan do koske. Ima animalan pristup ženama I seksu. Kad svršava, zna ceo komšiluk. Jebe oretko jer su sve žene glupe malograđanke bez mozga i nijedna ga nije vredna. Izdržavaju ga roditelji. Cigare kupuje na kevinu karticu. Za to što nema para krivi državu, sistem, premijera i predsednika kućnog saveta. Drka u proseku 16 puta dnevno.

Nastaviće se…

Jelena Andonović

Komentari

Komentari