Foto: 
patrickgvh

Šupak

Ne znam šta je i moglo da se očekuje posle onolike propagande za dupe?!

Te da li je kruškasto ili jabučasto, te  da li je JLO ili Kim Kardašijan? Bolje li je Stanijino ili Mimino...Deset vežbi da vam guza stoji...brzo i lako do idelane guze...Pomama za dupetom je otišla dotle da su mnogi zaboravili na obraz.

Ovih me dana posebno zgražava to što na taj obraz možeš i da im pljuneš i ništa! I javno da ih isprozivaš, ismeješ im se u lice...ništa! Pričam o onima što zarad pozicije, nekog dinara dnevnice ili ko zna čega, ne daju pet para više na to što u ogledalu i ne vide lice, već samo dupe. Ono u koje se uvlače ili svoju stražnjicu koju su ponudili „na izvol`te!“ Sad, okrenem i ja nekad leđa, da vidim stoji li mi ili ne, ali prvo se pogledam u lice.

Zgražavam se, ovom prilikom, nad onima koji prodaju obraz za sitne pare, preleću češće nego ptice selice, sa strane na stranu, s pozicije na poziciju, samo da ne ostanu opozicija. Nije mi ni neki gušt više da ih pljujem u lice, kad su se obezličili. Možda bi im teže palo da im ispljujem dupe? Šta znam?!

Uopšte ne znam šta to ima u tom gluteus maksimusu? Koliko ja znam, jedna rupa koja se u narodu zove šupak! E, a taj isti prolaz je i izlaz za nešto što u najmanju ruku ima onaj karakterističan miris, da ne kažem, smrad. Nekada kad bi čoveku rekao da je šupak, bila je to uvreda skoro za sud!

Danas mu dođe kao titula.

Šupak je bio čovek bez karaktera, nizašta sposoban,  izopštavan iz društva, neomiljen među prijateljima i kolegama, a o ženama da ne govorim. Danas sasvim drugačije, kao da je prestao da širi smrad oko sebe? Jer, što veći šupak, više love, bolje  ribe, višlje pozicije u društvu... I šta taj šupak može da traži nego dupe na koje će da se namontira i uz koje će biti viđen.

Dakle, to li je?!

U tome je tajna hvalospeva dobrom dupetu, tolika briga o njegovom izgledu...?

Šupak mora da ima odgovarajuću ambalažu da se ne bi videlo koliki je šupak!

A izbori, valjda, zato i postoje da svaki šupak nađe mesto svoje :)

Violeta Živkov

Komentari

Komentari