Hladni rat na društvenim mrežama
Foto: 
Paul Miles

Hladni rat na društvenim mrežama

Počeću ovako: "Pederčino cionistička jebem ti mrtvoj majci koske u grobu da ti ih jebem. Zaslužuješ da te siluju pedeset crnih Arapa u bulju dok ne crkneš... Alah je veliki i njegovoj pravdi niko nije umakao, fegetu jedan, pederčino", ili "Mama ti je kurva... Tvoja mržnja prema hrišćanima je patološka... Trebalo bi da se lečiš..." Ovo su pretnje upućene jednom našem blogeru koji živi u Francuskoj. I ne dobija ih samo on, već svi oni koji misle drugačije i ne žive život po normama od pre 2000 godina, već žive onako kako njima odgovara, ne ugrožavajući tuđu slobodu... U afektu psovke dolaze i sa suprotne strane, ali bez klanja i opštenja sa roditeljima.  

Samozvani veliki vernici, oni što prete, očigledno vode neki bedan život pun mržnje i zlobe. Hm, zar religija ne širi ljubav, mir, toleranciju? Koliko neko treba da bude umno poremećen i da u ime Alaha ili Hrista kudi i mrzi druge ljude? Mnogo.

Etiketiranje nije ništa novo, to je i Hitler radio, novo je to što je sve više i više "Hitlera" na ovom svetu. Zloupotrebljavaju veru, religiju, govore nešto što ni sami ne razumeju, ne žele da priznaju da se zapravo plaše sami sebe i da su im za njihove frustracije i neuspehe krivi pederi, ateisti, cigani, crnci... Ne žele da čuju drugo mišljenje, jer je ono po pravilu debilno, ne žele da otvore oči i da vide da je problem u njima, ne žele da uđu u XXI vek... Oni samo žele da pljuju i truju.

Hladni rat na društvenim mrežama uzima maha. Pretnje i pljuvačine nemaju veze ni sa Isusom, ni sa Alahom, jer bez obzira kome se molio, ako si čovek – čovek si, ako si kreten – kreten si, nema tu neke velike filozofije.

Miljan Paunović

Komentari

Komentari

Odlično! Sve je tačno što si napisao, a sa kostima...koskama, kao objektima seksualnog fetiša, se stalno susrećem u grupi Ateisti Srbije. Malo, malo, pa neko navali na te koske, čudo jedno! I onda, prosto spontano, ja počnem da vizuelizujem taj čin...mada mi nije jasno...a rekla bih da je i neugodno. Pitam se, da li je to ono što se kaže, ,,tupi djoku"? Dotični bloger, A. L., je jedno sto svetlosnih godina ispred tih poremećenih bednika, koji nikako ne shvataju da svoju glupost i primitivizam ne treba pred njega da izručuju. Sa dve reči, Lambros ih oduva u besmisao, gde im je i mesto.

Hvala puno vera.vera na utiscima o tekstu :-)

My pleasure :D