Foto: 
autor nepoznat

Hepiend

Crveni tepih, kamere, mikrofoni, konfete, nasrtljivi paparaci... 

Konačno stižu i glavne zvezde prve festivalske večeri.

Za triler koji će uskoro biti prikazan, karte su bile rasprodate za manje od pola sata. Prethodni film doneo im je slavu i novac, pohvale i priznanja.

Istina, oni nisu bili jedini kojima je, tek što su zakoračili u svet filma, proricana zvezadana budućnost, ali malo kome se posrećilo, kao njima dvoma, da već s prvim ulogama ostvare svetski uspeh. I ako kažemo da nema još ni puna godina od kako su pred matičarem ozvaničili svoju vezu, bilo bi zbilja pravo čudo da ne budu u centru pažnje.

Sevali su blicevi i svetlili im put. Sutra će njihovih osmeha biti pune novine.

No, ni najnoviji model rejbanki u njegovom, niti večernja haljina, koju je specijalno za nju dizajnirao jedan svetski poznati modni kreator, u njenom slučaju, nisu bili u stanju da prikriju utisak da između njih dvoje stvari ne stoje baš najbolje. Njegov besprekoran stajling kvario je izgled kravate, neodoljivo podsećajući na omču koja nikako ne odustaje od svoje opskurne namere. Njeno lice lepotice bilo je kao lice lutke, lišeno onog sjaja u oku kojim je mamila muške uzdahe. A iz ono malo pogleda koje su njih dvoje razmenili, nije bilo teško dokučiti šta se krije iza uvežbanih osmeha.

Po završetku projekcije, kada su se sa režiserom i ostatkom glumačke ekipe pojavili na bini, dočekale su ih ovacije. Opet su sevali blicevi, fanovi su ih zasipali cvećem, a aplauzi nisu prestajali.

No, neka nas to ne zavara, magija filmskog platna je jedno, a život filmskih zvezda nešto drugo. A ovo što se između njih dvoje zakuvalo, kao da sluti na dramu, a one obično nemaju srećan kraj. 

Komentari

Komentari