Foto: 
autor nepoznat

Sex - Nojeva barka no. 1

Ni kao klinka nisam maštala o princu na belom konju, beloj venčanici, beloj posteljini na bračnom krevetu koja bi iz ljubavi pocrvenela da bi je dokazala. Ne, taj trip nije bio moj. A kamoli kad sam odrasla dovoljno da ne znam šta hoću nego šta neću. Neću da se vežem. Ova kiša mi briše tragove Ivanovih lanaca. I grad će da potopi, ali bez „tih“ okova se neću udaviti. Nebo cmizdri nad zemaljskim zlom. Nisam bila mokra do gole kože, nego do kostiju, koje bih sebi oglodala da sam mogla.

Veza sa Ivanom je napokon pukla. Nije vredelo podvezivati je. Ni mornarski čvor više nije bio dovoljan.

 

- Tvoj posao je za kurve!

- A koj‘ posao nije?

- Dopisuješ se s frajerima za kintu? Hot sms? Gadiš mi se!

- Možda zato što se ne jebem s njima, nego sa tobom!

 

Da li je nebo plakalo nad jednom neostvarenom ljubavi? Ako jeste onda je samo „ono“ mislilo da je to ljubav. Ja to tako ne bih nazvala. Ni termin ne znam. Navika? Strah od osame? Redovno jebanje? Naročito u mozak. I to je postal navika. Skini gaćice. Naguzi se. Počela sami da cirkam da bih uživala u neuživanju. I večeras sam stukla par piva da se ohrabrim i oteram ga, ne u svoju, no u materinu pičku. Drhtala sam od hladnoće. Samo da se dočepam gajbe i još gajbe piva, pa da se pridružim nebu u suzama. Crveno na semaforu se odužilo. Ma, ko ga jebe!

 

***

 

Ova krntija neće brže. Jebeno ću da uletim na crveno svetlo. Biće da sam se skenjao što se opet nije pojavila, a prijebalo mi se. Podivljao sam otkad sam se razveo. Nadoknađujem apstinenciju u braku. U stvari me kreše taj ego trip samodokazivanja da li sam još uvek frajer. Ali, neću više da se vežem. Celo moje društvo je izbedačeno ili zakopano u brakovima. Sranje, nemam ni s kim da izlazim. A ko da ovo nije sranje? Čekaš na pičku koja neće doći. Bolje da sam nastavio da drkam svako veče po porno sajtovima, ali..tako sam i do njenog broja došao. Šta ja kenjam? Pa ne znam ni kako izgleda. Idem kući da ga istresem. Ovaj semafor ne radi! Ma ko ga jebe! SRANJE!

 

- Jesi li ti normalna?

- Nisam! A ni ti, izgleda?

- Izgledaš jadno. Žao mi je da te zgazim. Uđi u auto da ti skratim muke.

- Pijana sam i mokra!

- To je dobar znak!

 

***

 

Ušla sam neznancu u auto. Deluje pitomo, ali takvi su najgori. Uostalom, i ja sam najgora, a dva loša…

 

- Ja sam Miloš, ali možeš me zvati Noja!

 

- Blago tebi! Ja ne znam ko sam i već sam potopljena.

 

***

 

Prilično je pijana, ali ne mogu da ne vidim da je lepuškasta, a rek’obihi da ima dobru sisu. Vole žene da budu spašene, a spas uvek košta one koji ne žele da budu spašeni. U očima joj vidim da me želi.

 

- Kod mene ili kod tebe?

- Samo kreni!

 

Ako mi je propao život ovaj dan sigurno nije.

Jeb‘o sam je u inat svemu, kao nikad svoju bivšu ženu i uživao sam u tome. Snimio sam i telefonom dok mi je pušila. Nije čak ni primetila. Bar jedno par večeri ću preskočiti porniće.

 

***

 

U očima sam mu videla da me želi.Klin se klinom izbija, a to ću posle okačiti o klin. Ovo pivo mi je udarilo dobrano u glavu. Možda mi se posreći i da se ne sećam. Jebala sam se s njim u inat Ivanu, kiši, ovom bednom danu i životu, jebala sam se kao nikad i uživala u tome. Kao nikad i samo sad.

 

- Ti moje ime znaš, ali ja tvoje ne? Hoćeš li mi dati broj?

- Naravno da neću! A ti meni?

- Naravno da ne! Ovaj je svet prepun bespotrebnih poziva.

- Osim kad pozoveš M radi ubistva.

 

Zatvorila sam vrata od njegovog stana. „Ovaj je svet prepun bespotrebnih poziva?“ To je staln oponavljao onaj kreten u sms porukama, tražeći mi susrete koje mu jesam zakazivala, ali nikad otišla. Sutra ću dati otkaz.

 

         ***

 

Kučka treska vratima kao da je rasla u barki.„Pozovi M radiubistva“? To je ona kurva, Milena, stalno ponavljala zakazujući mi susret, a na koji nikad nije došla. Od sutra je više ni neću cimati.

Komentari

Komentari