Foto: 
autor nepoznat

"Odvratnice" u Teatru 78

Šta se desi kada se više žena okomi na jednog muškarca? Još ako su te žene supruge, ćerke, majke i strasne  ljubavi, zapletima nikad kraja! Koji su ishodi? Saznaćete u našoj predstavi da li srce jednog muškarca najpre osvaja ćerka, majka , žena il' je u pitanju nešto sasvim treće.

Nakon uspešne premijere predstave ,,Da li je kabare kriv?'' đaci škole mjuzikla Eudven su vredno radili na još jednom novom mjuziklu. U pitanju je jedna zavodljiva i komična priča o različitim vrstama ljubavi koje jedan muškarac može da doživi, kada mu se previše žena uplete u život. Ne propustite da dođete u Teatar 78, 13. juna u 20.30h i podržite mlade i kreativne ljude škole mjuzikla Eudven, koji su vredno radili na osmišljavanju i realizaciji ovog pozorišnog komada. Ova intrigantna priča prožeta je različtinim evergreen hitovima poput ,,Can't take my eyes of you'', ,,Free your mind'' An Vouga, ,,Feeling good'' Nine Simon, kao i novijim hitovima ,,Lady is a tramp'' Lejdi Gage, ,,A night like this'' Karol Emerald i ,,A little party never killed nobody'' iz Velikog Getsbija.

Režiju potpisuje Ninoslav Ćulum, a koreograf je Helena Petrović, koji su takođe i profesori u školi mjuzikla Eudven. Scenografiju je radila Jana Petrović, a kostimograf je Ivana Vlašić, studentkinja Fakulteta Primenjenih Umetnosti. Mentorsku podršku u pevanju pružile su Mirjana Stojanović i Nataša Tasić-Knežević, profesorke pevanja.

Cilj škole mjuzikla Eudven jeste da okupi ljude koji, pored svojih svakodnevnih zanimanja, žele vredno da rade na oživljavanju mjuzikl-scene u Srbiji i porade na svom samopouzdanju i talentima. Na kraju svake godine, oni svoje iskustvo i rad na sebi prenose publici kroz predstavu poput ove.

Kako želimo da ih podržimo, pozivamo sve čitaoce da rezervišu svoje karte putem telefona 0691302511 i dođu u Tatar 78 na premijeru predstave "Da li je kabare kriv?", 13.06.2017. u 20.30h.

Lidija Vuletić

Komentari

Komentari