Foto: 
Jef thomas

Pristrasni Aca i urlik ostvarenog vrhunca

Bili smo sinoć svedoci nestvarnog trijumfa Barselone nad ”plašljivim“ Parižanima. Bili smo svedoci fudbalskog čuda i pisanju novih stranica fudbalske istorije… Ali bili smo i svedoci, u najmanju ruku, komentatorske neprofesionalnosti, očigledne zaljubljenosti jednog čoveka u jedan fudbalski klub. Sramota!

Popularni sportski komentator Aca Informacija i njegovo umeće urlikanja doživelo je pravu ekstazu, pravi vrhunac, nakon nestvarnog preokreta Barse u poslednjem minutu utakmice protiv PSŽ-a! Istorija je ispisana, a u glavama nam još odzvanja urlik prilikom ostvarenog vrhunca Ace Informacije. Pitam se, šta to jednog profesionalca može toliko ”zadovoljiti“ da svojim decibelom učini nagluvim više od pola Srbije?

Pitam se, da li je dotični svestan svog nepoštovanja prema ekipama koje nastupaju protiv njemu omiljene Barse? Na stranu to što su i pojedine sumnjive sudijske odluke bile u korist Katalonaca i što je bojažljivi i anemični PSŽ hteo da sačuva četvorospratnu kulu defanzivom… Treba biti iskren i reći da su fudbaleri Barselone apsolutno zaslužili trijumf i istoriju. Ali fudbalski sladokusci nisu zaslužili (po ko zna koji put) pristrasno urlikanje gospodina Informacije!

Čini se da je Aca pokušavao i ranije doživeti svoj vrhunac ali je sinoć, definitivno, erekcija njegovog raspoloženja bila na maksimumu. Baš mu je bilo lepo! Ali Aco, „gospodaru Informacija“, ti se ovako nisi radovao kada su naši mladi fudbaleri osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu? Svima je sinoć bilo jasno čiji si simpatizer, bolje rečeno navijač, i to ne bi predstavljalo nikakav problem da nam nisi pola nacije pokraj TV ekrana učinio gluvim, a onu drugu polovinu probudio iz najlepšeg sna!

Ponovo je Aca pokazao svoju pristrasnost i zaljubljenost u jedan klub i u jednog igrača, a za takve stvari, “profesionalče“, moraš biti vešt, pa ih vešto skriti! Još jednom si pokazao da to ne znaš!

Kapu dole Barseloni, a televizor na MUTE kada ih bude komentarisao „Prvi urlik Srbije“!

Predrag Balanesković

 

 

Komentari

Komentari