Foto: 
Sofija Injac / Osvald Tomović

Sloboda izbora… / Potomci – deo 5.

http://www.konkretno.co.rs/politika-i-drustvo/drustvo/niski-start-potomci-deo-1

http://www.konkretno.co.rs/politika-i-drustvo/drustvo/nepostojece-vrednosti-potomci-deo-2

http://www.konkretno.co.rs/politika-i-drustvo/drustvo/poslednje-vreme-potomci-deo-3

http://www.konkretno.co.rs/politika-i-drustvo/drustvo/razmestaj-debila-potomci-4-deo

Ako ste oduševljeni njihovim srazmernim guzicama i sisama, koje su proizvod višegodišnjeg vežbanja po raznim teretanama koje su izgrađene o vašem trošku, ako vas baca u euforiju umetnost potomaka i njihova „mentalna“ dostignuća i ako ne vidite koliki su to baksuzi i strvoderi, koji parazitiraju upravo na vašoj kičmi, onda ovi tekstovi nisu za vas, jer ste idioti. I to ne bilo koje, već one inertne vrste. Vi ste onda samo nepokretna masa koja nema dovoljno hrabrosti da se pokrene da promeni bilo šta, ako ne zarad sebe, nego ni zarad svog poroda.

Nadajte se da ćete uz pomoć plastičnih operacija i davanja dupeta raznim degenericima i vi jednog dana da budete „potomak kome se može“. Nemojte slučajno samo svoja tela da prodajete, nego krenite u humanitarce i pomažite Kurti i Murti, jer je to sad „in“ i odgovara potomcima. Budite na račun sopstvene budućnosti kreteni koji se samo deru: „Ženska solidarnost, prava lbgt, mizoginija, žrtve nasilja, fašizam, nacionalizam, spasimo mačke, pse, krokodile, nilske konje...“

Nemojte ni da gledate sportska takmičenja, jer su to „nacionalističke manifestacije“, a ni slučajno da pomislite da ste deo jednog područja, jedne zajednice, jednog naroda čiji jezik govorite, a običaje odbacujete. Verujte potomcima i preselite se u kosmopolitski svet, negde tamo, gde vam ili ne treba zajednica, ili gde možete da uberete novac sa drveta. Potomci to rade, pa što ne bi i vi?

Slobodni ste u svojim odlukama i možete da nestanete sa svim svojim „genijalcima“ i „idolima“, ali budite uvereni da njih nije briga ni za vas, a kamoli za vašu dobrobit, jer vas smatraju ovcama za šišanje i stokom za meso i čvarke.

Ali, kao što ste vi slobodni da se pederišete i kurvate i da ljudima upropaštavate živote svojim kretenskim viđenjem stvari i imbecilnim potezima koje vučete, tako su ti isti ljudi kojima nanosite štetu slobodni u tome da se brane od vas.

Pervertiti koji su decenijama zarad svojih privilegija žrtvovali i najbliže po potrebi, koji su stvarali svakojaka zla (i da sam vernik te vrste rekao bih „prodali dušu đavolu“) nisu i nikad neće biti dobri bilo kome, sem sebi. A vi im se slobodno divite i podržavajte ih, samo ne zaboravite da ste time odabrali stranu. Onu kojoj treba nesreća, jad, patnja i smrt i nemojte da cvilite više po društvenim mrežama i preko televizije i novina.

Bolje bi bilo da pripremite zdravi razum i onaj još neukaljani deo svoje duše na to da do velikih promena mora da dođe i da će se najverovatnije desiti uskoro, jer potomci ne znaju za dosta, njima je sve malo. Ako su dosad uništavali prirodu na svakom koraku i ako su svojim posrednim delovanjem uzrokovali na stotine hiljade, pa i milione mrtvih i još veći broj obolelih i osiromašenje svake vrste, ako su zagazili sve na šta su naišli, onda oni nisu vredni ni sažaljenja, ni samilosti, jer to su dve kategorije koje oni prema Vama nemaju…

-kraj-

Komentari

Komentari