Foto: 
autor nepoznat

Kako sam pobedio Željka Mitovića

"Moj sin slusa Stonse i ne zna ko je Stoja. Moj sin govori 3 jezika i ne gleda Farmu. Moj sin zeli u Metropolitan operu a ne u Zadugu. Moj sin misli da je pametna zena izazov a Sandra Afrika bofl. Moj sin misli da je Jutka skot a Marija Lukic dama. Tako sam ja pobedio Ž. Mitrovića.

https://twitter.com/Gradjanin5/status/1135243432140652544?s=07&fbclid=IwAR1b9ILr-kxlFsHR5CNFAaK1v4WNIgSBW_mCZquyE9bMhxYJtFvZAibnE84

Upućeno Telegrafu.rs

Dobar dan,

Ja sam autor Twiita koga su, kako to Vi pišete, "razapeli". Nisam sklon čitanju vaseg izdanja, ali na nagovor prijatelja napisaću par pečenica. Prvo, za one koji imaju oči i mozak, dovoljno je da vide kako je ispod mog twiita oko 4000 lajkova i jedva da ima par stotina onih koji su protestvovali, jer im dirnuh u svetinje.O kakvom se to onda raspeću radi? Čista glupost. Drugo, da se oglasila pomenuta Stoja - jeste, ali me bas zanima sta je to tako zanimljivo u njenih par reči " koliko godina ima vas sin"? Treće, niti sam napisao šta uvredljivo o pomenutoj, niti o njenim fanovima. Četvrto, koji to normalan otac ne želi da mu sin zivi u zemlji u kojoj se za vožnju u pijano drogiranom stanju robija, za gaženje na semaforu robija, za ubistvo na naplatnoj rampi robija i da ne nabrajam dalje. E, i zato moj sin treba da ide iz ove zemlje, jer ako ovde ne moze nista da uradi za sebe i Srbiju, treba da sa drugom pametnom decom ide u svet i uradi nesto za čovečanstvo.

Toliko i zbogom!

Komentari

Komentari