Foto: 
Dizajn Đura Greenfish / Osvald Tomović

Okupaciona zona Srbija

Kada je zemlja pod okupacijom postoje samo dve opcije, saradnja sa okupatorom ili otpor. To je svakom normalnom čoveku jasno, ali pošto okupatorima odgovara da postavljaju polupismene, maloumne i kreature bez savesti i morala na “važne funkcije”, ova zemlja se pretvorila u eksperimentalno igralište za svaku vrstu perverzije. Počev od toga da svaki grad ima skupštinu u kojoj sede sitne lopuže, prevaranti i bitange svakojakog kroja, postoji i pokrajinska skupština, pa i republička tj. savezna, a u njima sede hijerahijsko više postavljeni idioti. Vojska sarađuje sa okupatorima, SANU sarađuje sa njima, pa i crkva. Svaka institucija u ovoj zemlji se gleda kao mogućnost za ostvarivanje materijalne dobiti putem krađe, prevara i raznih manipulacija. To nije od juče tako, već traje skoro pune dve decenije.

Savršeno je nebitno da li je neko u ovoj stranci ili onoj, da li je neko u ovom ili onom sindikatu, ili u kojoj je crkvi, jer svi zajedno su ubice. Svesno su uništili sve da bi okupator mogao tobože legalno da kupi sve što mu treba. Što viša funkcija to veći sluga. Glume legalitet u zemlji u kojoj se ne pitaju nizašta, već za svaku sitnicu moraju da trče po dozvolu u ambasade i kad ni to nije dovoljno onda ih naručuju kao jeftine kurve u “državne posete”. Narod se zadovoljava time da preživi, po onoj izreci “dobro je da me sjebo samo jednom, mogao je i dvaput” i tako se sklanja pogled u stranu pred istinom koja je svakom normalnom čoveku više nego jasna. Ovde se uz pomoć državnih funkcionera, koji su obične protuve, ali naučničke i crkvene marve vrši tihi, ali stalni genocid. Ali, ni to im nije dovoljno, već razboljevaju masovno ljude i ne leče ih, tako da ni oni “koji još nisu umrli” ne bi mogli da pruže otpor.

Sto hiljada ljudskih života nestaje godišnje iz ove zemlje, resursi svake vrste (rudna bogatstva, zemlja, voda itd.) se prodaju okupatorima, ali zato se pune računi u off-shore bankama i niko nikog ne juri zbog toga, jer su u talu. Prosto, rade zajedno i pune svoje račune.

Ne znaju oni šta je to država, niti znaju šta je to narod. To su apatridske birokrate koji sve rešavaju “politički” i preko uništene vojske i potpuno nemoralne policije drže narod pod budnom paskom, jer rade za okupatora. Kome to nije jasno taj je asocijalna ličnost, a takvi se očigledno gaje vrlo pažljivo. Špilmani svake vrste, pa sve do umetnika koji tvrde da su za slobodu, žive od tog istog sistema protiv kog se kao bajagi bune, jer „osećaju nepravdu“ koja se nanosi zemlji. Ne znam koji su mi gadniji, da li oni koji se otvoreno klanjaju okupatorima, ili oni koji zarađuju na tome i žive od toga što su protiv ovih prvih. Svi, ali bukvalno svi igrači te utakmice su na podob okupatora i, da se ne lažemo, svi su ista govna, samo u različitim dresovima.

A onda kreću nametnuta pitanja tipa “a koga bi vi ako ne ove, jer druge ne vidimo” i slično, jer i to je na podob okupatoru, jer sve čini da slomi i najmanji vid otpora koji bi se pojavio. Pa onda ove nedojebane, matore kučke koje pišu pesme u postklimakteričnom dobu kao da imaju po šesnaest godina, pa akademici koji se posle decenija rada u zemljama okupatora sete da treba ispravljati greške svojih kolega, pa pedofilski i mamonovski nastrojeno sveštenstvo, pa umetnici koji pod zaštitom države lepo žive od svog rada, pa pevaljke, pa starlete, pa oni takozvani analitičari, znalci i profesionalci, pa...

Svi oni rade za okupatora, neki manje, neki više svesno, ali rade. Jer, nama ne trebaju italijanske, švapske, američke, pa ni ruske, ni rumunske firme da bi živeli dobro. Nama ne trebaju migranti koji su pobegli iz ratova koje su ti isti okupatori u nekom drugom delu sveta razvili, nama treba naša država.

Ne zavaravajte se, nego shvatite da Šiptari kad prete to ne rade poput kretenoida koji su ovde uzjaptili vlast, već to rade uz pomoć onih istih okupatora koji su i ovde i da vas neće pitati niti za mišljenje, niti za stav, nego će da vas ubiju, ili da vam pomognu da pobegnete što brže, a vi i dalje glumite u krugu dvojke pacifiste, jer ste okupacione drolje.

Komentari

Komentari