Foto: 
redizajn Emilija Vlajev, dizajn Đura Greenfish i Osvald Tomović

Logor Srbija

Nema više sumnje, mi smo niža rasa. Nismo podobni, nismo pametni, nismo čak ni ljudi. Čovekoliki smo majmuni, nametnuli su nam se svi, a pošto volimo da švrljamo po svetu i puštamo razne druge majmune da prelaze preko naše teritorije treba nas zatvoriti. U logor! I tolko! Nema rasprave, nema diskusije, zatvoriti gamad i gotovo!

Ali, nešto se tu ne poklapa u računici. Wikipedija kaže:  

Ukupna dužina granica sa okolnim zemljama iznosi 2.027 km.

Dužina granica po državama susedima - ne uzimajući u obzir samoproglašenu nezavisnost Kosova - iznosi: 

Albanija 115 km, 

Bosna i Hercegovina 302 km, 

Bugarska 318 km, 

Hrvatska 241 km, 

Mađarska 151 km, 

Republika Makedonija 221 km, 

Crna Gora 203 km, 

Rumunija 476 km.

Ako se u obzir uzme nezavisnost Kosova, dužina granica iznosi 2114 km.

Od čega prema

Hrvatskoj 241 km,

Mađarskoj 151 km,

Rumunjskoj 476 km,

Bugarskoj 318 km,

Kosovu 352 km,

BJR Makedoniji 221 km,

Crnoj Gori 203 km,  

Bosni i Hercegovini 302 km.

Van toga da je nezavisnost Kosova sve vreme jedna obična fikcija, jer da nije ne bi morali i dalje da ih opskrbljujemo strujom koju srpski narod plaća, već kaže da je granica sa Mađarskom 151 km.

„Novosti“ kažu:

“ZID koji Mađarska planira da podigne prema Srbiji duž takozvane zelene granice, da bi sprečila ilegalan ulazak migranata, biće visok četiri metra, a dugačak 175 kilometara, koliko se prostire granica.“

Dakle, neko ili ne zna, ili lažira podatke. 24 km razlike nije malo, naročito ne ako se preračuna u zid visine 4 metara od žice na koju je nasađena bodljikava žica. Ali, pošto to gradi mađarska policija i vojska onda to valjda i nije toliko bitno.

Eto, dobri Hungari (koji nisu potomci Huna sa dalekog istoka) su rešili da zaštite Evropu od čovekolikih majmuna koji pošto-poto oće da ulete u tu istu zajednicu valjda sa ciljem da je pokore svojim majmunskim običajima i svojom nezasitom željom da pljačkaju i otimaju po svetu. A ti majmuni se zovu azilanti. Pa, je pored Homo habilisa, Homo erectusa, Homo ergastera i svih drugih Homo vrsta do Homo sapiensa dobijena i nepoželjna vrsta pod nazivom Homo azilantus. A upravo konjička vojna organizacija koja je migrirala sa dalekog istoka u plodne pašnjake Evrope je rešila da brani teritoriju. I to bodljikavom žicom. Zanimljivo, zar ne?

Još zanimljivije je naravno da je jedan slinavi doktor nauka bio ponosan na to što sinovi orla traže srpske pasoše, iako smo u stalnom preganjanju s njima oko teritorija koje su već maznuli, ili planiraju da maznu, a o azilantima koji dolaze iz dalekih nam zemalja i da ne govorimo...

Ali, bodljikava žica duž cele granice je sjajan način zaštitnika Evrope da nam pokažu šta misle o nama. Ne bi bilo loše da gospoda Evropljani celu Srbiju okruže bodljikavom žicom i da postave vojsku sa dobermanima i rotvajlerima i da nam lepo daju štraftaste pidžame i da nas lepo sve, i muško i žensko, obriju do glave, da nam oduzmu sve što ima bilo kakvu vrednost i da nas proglase majmunima i da na ulaze napišu: Arbeit macht frei.

Pa šta je to za ekonomomski razvijene zemlje da opašu 2027 kilometara žicom? Moćne multinacionalne kompanije u saradnji sa moćnom Evropom to mogu da izvedu za nedelju dana, ako žele, a domaći političari koji i inače „sarađuju sa svima“ bi im još i pomogli u tome. E, to je poruka koju nam šalju naši veliki prijatelji kojima se žvalonja i njegova kamarila klanja do besvesti.

Ako dalje uzmemo u obzir da u zemlji Srbiji živi i blizu 300 000 njihovih sunarodnika, onda se postavlja logično pitanje: da li će oni prvo da pozovu svoje Mađare da napuste Srbiju koju planiraju da pretvore u logor, ili će da nam ih ostave ovde da ih mi po svojim majmunskim običajima valjda prožderemo, ili šta li? Šta ćemo sa njima, ako se bodljikave žice postave? A šta ćemo sa Rumunima, sa Bugarima, sa Makedoncima, sa Česima, sa Rusinima, sa Turcima i svim ostalim nacionalnim manjinama koje žive na ovim prostorima? Šta ćemo sa ljudima drugačijeg mišljenja, vere ili običaja? Gospodo Mađari, sram vas bilo, a sram bilo i vas gospodo Evropljani koji pravite logore u 21. veku.

A sad odo da čistim svoje krzno.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%91ari_u_Vojvodini

Komentari

Komentari