Foto: 
autor nepoznat

Opančar agencija javlja – „Isus Hristos super star“ – nova postavka sa Nebojšom Krstićem u ulozi Isusa Hrista

Zakoračili smo u avgust – uzbuđenja građana rastu, gazda je najavio da će se sve znati do kraja ovog meseca. Šta ćemo bez Ane, ako nje na našim televizorima više ne bude bilo.

Oglasio se i Nebojša Krstić, „marketinški stručnjak novaPr, zvani „Krle 22“ (šta god mu to značilo), ozbiljnom kandidaturom: „Isus Hristos je imao krvnu grupu AB. Ja – kao i Isus Hristos, takođe imam krvnu grupu AB – Slučajnost!?“

Nije! Ako nam se posreći evo i njega kao spasioca u toj biblijskoj ulozi, pa makar ga kasnije i razapeli. I, tu njegovu posvećenost treba poštovati.  

Ja sam se i prilikom prethodnih izbora trudio da mu pomognem tekstom – Pomozimo Nebojši Krstiću da položi kolokvijum za prijem u SNS, jer izbori su na pragu ... – „Jesen prođe, ja se ne oženih, često majka govorila meni, sine Rade devojaka dosta, ti mi sine neoženjen osta ...“  Opančarski dnevnik www.opancar.com

Dobro,  Krle nije postao Ana Brnabić, ali trudili smo se i on i ja, a i koristilo je – postao je marketinški stručnjak i otvorio marketinšku agenciju „novaPR – Krle 22“, koja Bogu hvala dobro radi i obara sve rekorde po ostvarenom prometu – što bi rekli ovi napredni, ni Đilas mu nije ravan i to iz perioda Žutih, tako da je sada došlo vreme za novi kvalitet, pa je osnovano pretpostaviti da će i glavni sponzori to prepoznati. 

U tom cilju je i ova nova postavka poznate brodvejske rok opere Isus Hristos super star i njene premijere u Ateljeu 212, početkom sedamdesetih godina prošlog veka. Nije Nebojša Krstić taj zaokret – od narodnjaka „Jesen prođe, ja se ne oženih“ do ove kultne rok opere slučajno odabrao. Ima on izvesnnih iskustava sa rok scenom još iz vremena kad je u grupi „Idoli“ svirao udatraljke, pa mu to prešlo u naviku, tako da ni danas ne zna gde udara, pa je glavna uloga – Isusa Hrista, namenjena njemu. Mariju Magdalenu bi mogla da odigra, po svemu sudeći odlazeća, Ana Brnabić, u pokušaju da „Krletu 22“ obezbedi bar mesto ministra informisanja u novoj vladi – iskustva, stečenog u dosadašnjoj ulozi jednog od  glavnih naprednih botova on za tu ulogu svakako ima. U ulozi Pilata ne bih ništa menjao. Ta uloga je rezervisana za Branka Milićevića Kockicu, posle njegovih naprednih uradaka iz serije Kocka, kocka, kockica – cigla!

 

Dragiša Čolić, 02.08.2020.  

Komentari

Komentari