Foto: 
Pixabay

Predsednik ili diktator

On je premijer svojih ministara, stranačkih poslušnika, botova, sendvičara, lopova i kriminalaca, ali građana sigurno nije. On je najveća štetočina i zlo koje je zadesilo građane Srbije još od Miloševića. Građanima Srbije naneo nemerljivu štetu. Sad bi da bude predsednik. On, čiju ćemo vladavinu pamtiti kao razdoblje najsličnije diktaturi i cezarizmu, gde smo svi mi kolektivno postali robovi njegovih hirova i prostatluka. Njegova vladavina je vladavina zla, mafijašluka i obmane.

Gasio je medije, jedan za drugim terao novinare, smenjivao urednike. Sa sobom je doveo svoje SS grupe koje su po Srbiji pretile, zastrašivale, tukle, kidnapovale. Krao je na izborima, podmićivao, gušio pamet zarad svojih poslušnika. Pretvorio je Srbiju u svoju privatnu prćiju u kojoj je sve dozvoljeno ako si poslušan ili si član zločinačke SNS.

Blamirao nas je po svetu, govoreći da smo lenji, da smo samo stoka i robovi. Gasio je institucije, gazio ustav kako je želeo. Prodao je Kosovo. Pred EU je odlazio kao poslušno kuče, šeneći na svaki znak odobravanja. Glumio je da je za evropske integracije, a ovde je preko svojih novinara sprovodio najgoru kampanju protiv EU. Ne postoji oblast društva koju nije zarazio korupcijom, zlom i mafijašlukom.

Pljačka građana i države Srbije je dosegla nove razmere, neviđene do sad. I sad bi da malo bude i predsednik. Svih nas. Kad budete bili na glasačkom mestu, setite se da je njegov rad na mestu premijera nova jedinica sramote na skali srama. Dakle, 30. aprila treba da ga porazimo. I njega i njegovu mašineriju. Spremite se. Biće gadno. U svakom slučaju, mi već sada pobeđujemo jer smo svesni šta nas čeka ako dozvolimo da postane predsednik. 30. april: IZAĐI I BORI SE!

Dragan Murar

Komentari

Komentari