Pregled nedelje

Pregled nedelje

Pregled meseca iz ugla Nebojše Vučinića.

Jer, ako to prođe, proći će i sva naredna zadiranja države, koja polako ali sigurno klizi u latentnu fašizaciju, u privatnost njenih državljana.

Proteklu nedelju obeležili su novinski naslovi od kojih se, u najmanju ruku, diže kosa na glavi onima koji je imaju! Mislim na kosu, ne na glavu...

U senci aktuelnih, mnogo ozbiljnijih političkih zbivanja, traje prerano započeta izborna kampanja raznoraznih predsedničkih kandidata, garnirana okupljanjem žutog medijskog sektora u izbornom štabu gospodina Skota, nezvaničnog guvernera ovog patrljka Srbije.

"...Tako smo, eto, saznali da SNS nije politička partija nedefinisane i promenljive orijentacije, nego viteški red..."

Nedelja za nama -  Elektromonteri, kapa dole!

U istoj nedelji je održan Festival nauke „Sve je moguće“, i višednevni nestanak struje, vode i grejanja u Majdanpeku, zbog ledene kiše.

Nedelja za nama - Japanski ćirilicom

Ako ste željni priča o sahranama, rascopanim glavama, saobraćajnim nesrećama, ubistvima i sličnom, uštedite vreme. Toga ovde nema.

Nedelja za nama - Ne štrajkuju jedino maloletni delinkventi

Nedelja za nama nam je donela bukagije, štrajkove, okupaciju jednog bioskopa i ubistvo našeg navijača. Ne, nije Bangladeš. Srbija je u pitanju.

Nedelja za nama - Devedesete

Pregledali smo prethodnu nedelju. Rama je otišao, Šešelj je došao. Evro je poludeo. Nama nikad nije dosadno.

Nedelja za nama - Bude se uspavane lepotice

Pregledali smo prethodnu nedelju. Pacijent se polako budi. Advokati, zdravstvo, kultura, prosveta, SANU – polako izlaze iz zimskog sna. Stiže i praotac.

Pages