Foto: 
autor nepoznat

Deca se uče od malih nogu

Kakvu li to pamet ima neko ko klincu osnovcu objašnjava, sa sve sugestivnim impulsima, da je rakija mnogo bolja od piva. Ono kao, probaj mali, pa će’ da vidiš. E, pa, taj ozračeni hibridni dupeglavac, izraziti ekscentrik sa balans štanglom u značajnom debalansu, je niko drugi nego njegova niskost, poslednji srpski car, a maliganska edukacija pionira se desila na jednoj njegovoj putešestviji po zemlji Srbiji. Dakle, probajte pioniri savet samozvanog iskusnog antialkoholičara, ali ako ne primetite odmah bitnu razliku između piva i rakije, opušteno se možete testirati više puta dnevno. Sasvim opravdano, jer deca se uče od malih nogu. Čak i marendu možete besplatno zameniti nekom količinom piva i rakije. Posle sedme runde svaka razlika netragom nestaje. Kao čašicom odnešena. A, vaša marenda koja više i nije vaša, biće donirana jednom srećniku sendvič divizije, koji će za uzvrat prodati i sopstvenu majku, na carev predlog ako baš zatreba.

Po njegovoj davnoj izjavi da 2016-ta godina gospodnja treba da bude početak novog veka, veruje se da bi mogla biti i početak nove ere, ukoliko se naprednjačka stranka transformiše u neku novu religijsku grupu, gde će Aca Ponizni postati vodeći prorok. Prorok nad prorocima, sega mega prorok. A, nekoliko dana kasnije će se preobraziti u Boga, pa će biti i novog Preobraženja, pogotovu kada se gladan preobrazi u sendvičara. Vrte se neke spike da će sveti simbol ove nove religije biti sendvič, preliven teletabis prelivom. Tim povodom Hašiš Tajči je svoj veličanstveni marketinški govor na velikoj zagrebačkoj zelenoj pijaci započeo rečima: U ime Ace, milosnog i milostivog, samo njemu verujemo i samo se njemu klanjamo… Neki kažu da je Tajči na samrti, jer je izjavio da je u nastojanju o dobrim odnosima Prištine i Beograda ipak video svetlost na kraju tunela. Pa, ostaje nam da se nadamo da će i njegov beogradski kolega ugledati isto svetlo. Dake, Aco, sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra.

Ipak, analitička prezentacija sa degustacijom piva i rakije našim najmlađima i nije nešto posebno bitna stvar, ako uzmemo u obzir šta se sve može nabaviti kod Tajčija. Ako Aca i Tajči postignu javni sporazum, jer je tajni već odavno postignut,  moglo bi se desiti da se u prodavnicama mešovite robe i apotekama postave gondole sa lazaratskim zelenišem za motanje sarme, belim praškom koji nije ni šećer u prahu, a ni brašno, kao i razne druge đakonije za lepše viđenje realnosti, dok bi se u trafikama mogle kupovati kapitenske gumene trake radi lakšeg pronalaženja vena, kao i anatomski oblikovane kratke plastične šmrkalice. Narkomanija bi mogla prestati da bude javna tajna, pri čemu će ostati javna, ali više neće biti tajna. Školska slava više neće biti sveti Sava već sveta Trava, a osnovno školsko obrazovanje će dobiti nove potencijale sa mafijaškom obukom. Upisom u drugi razred osnovne škole svaki učenik bi stekao pravo da ubije svoje roditelje ako mu brane drogiranje. Naravno, u ovakvoj situaciji troškove sahrane likvidiranih roditelja pokrivaće država. Pa, nije čudo što ljudi masovno odlaze iz Srbije jer je ovaj retardirani idiot uništio sve što se moglo uništiti, a ostala su samo još deca, koja se uče od malih nogu.

Komentari

Komentari