Milan Todorović

...ili za Užičane kratko Charlie, po jednom od prvih kafića u gradu. Svega 54 godine. Otac dva čoveka. Uživalac u životu, filmu i američkoj muzici. Namćor, pije pivo, puši i kladi se. Sve što mu smeta mora da prokomentariše. Nezaposleni free lancer.

"ZOKO, ON BI ME UBIO" Isplivali detalji svedočenja Jelenine drugarice!

Saveznike traže među velikim narodima, udaljenim civilizacijama i egzotičnim ostrvima, koje vole samo zato, jer ti ne vole neke druge koje i mi ne volimo pa smo tako postali prijatelji, pa i braća.

Te dve reči: ’’ilustrovana politika’’ najbolje dočaravaju i našu medijsku i političku scenu.

Svetski Dan zdravog razuma se u Srbistanu ne obeležava čak ni skromno.

Sve više verujem u onu Tarabićevu prognozu o jednoj šljivi. I ona će nam biti velika.

Ne brane oni ni vlasnika ni program, već čuveno pravo da njihovi glasači, većinski konzumenti te televizije, ''znaju sve'' i da im Spinokio bude dostupan u neograničenim količinama.

Reči pomirenja, maslinove grančice i golubovi mira koji izleću iz njegovih usta ne zvuče iskreno.

... prvo mi na pamet pade prorok naš koji bi zbog potpornog zida da ruši celo brdo!

Šteta, i ne živim u Londonu, pa kad me nešto iznervira uzmem gajbu od piva, prevrnem je i postavim u Hyde park, te sa nje vičem i objašnjavam znatiželjnim prolaznicima da nisam puko’, a zapravo jesam. Bar naprsao, po onoj staroj srpskoj : ’’Ko priznaje pola mu se dodaje’’.

Love i studente, jer bi da svaku studentsku organizaciju, pa i onu najmanju, na nivou klupe, obeleže prepoznatljivim logom.

Pages