Osvald Tomović

- i za kraj golo govno u dezert-tanjiriću

Pa, da li je moguće da bi gamad mogla, primera radi, da dogovara pakt o nenapadanju sa Bugarima i Grcima sve dok ne raskomadaju i Makedoniju i preuzmu deo Crne Gore, da bi svoj prostor proširili?

Po predloženoj temi Nina Burdika i Svetlane Jeknić.

Po predloženoj temi Dragoljuba Lazovića

Teška je potraga za istinom i pravdom kada se mešaju nedopečeni misaoni patuljci koji govore u tuđe ime i u odsustvu savesti beže od odgovornosti poput najgorih kukavica, jer iako znaju da su krivi žele da izbegnu kaznu, pokušavajući da svale krivicu na drugog.

Konkretna poslanica

Dakle, manite se više te glume i skinite nam se s kurca sa tim svojim ego-tripovima o svojoj dijarečnoj potrebi da se olakšavate u mozak onih koji traže živu reč, zdravu misao i shvatanje stvari zasnovanih na pravdoljubivosti i istinoljubivosti koja obezbeđuje nastavak života uopšte.

Kome nije jasno da književnost u dvadeset i prvom veku ne može ni približno da bude kao ona iz ranijih vremena taj je malouman i ne zna gde se kopča.

Tako su mediokriteti preko raznih društvenih nauka stigli do ubeđenja da treba da budu proglašeni intelektualcima, ali ne zato što imaju neku misao vodilju koja mora da bude obnarodovana da ne bi propala kao mnoge druge u lavirintima zaborava, već zbog beneficija koje taj naziv nosi.

Ako u današnjem svetu postoje demoni iz večnog pakla oni sa velikom sigurnošću nose mantije i odela.

Pages