Foto: 
autor nepoznat

Molim?! Opalim te golim...

- Molim?!

- Opalim te golim jezikom bez ijedne reči. Obrijala sam ga specijalno zbog tebe. Nijednu dlaku više nema. Njegova tišina je glasnija od tvoje buke. Ona je sa sobom u miru. Buka ti stvara nemir. Misli ti se svađaju međusobno, a onda ti opale šamar mojom rukom. Ne znaš ti koliko je svetskih čuda u ovom ludom svetu.

- Zar sa tobom nije osam?!

- Na kurcu te nosam, jer mi na kurac ideš svojim neznanjem. Ćutanje je zlato, ali se za ćutnju ne dobija  medalja. Plaća se samo kad se čuva nečiji greh. Moj nije dovoljno skup i zato neću da ga platim. Ja sam  zlato koje ne sija. A koja je tvoja cena?

- Jezik ti je u kvaru?!

- Popušiš mi karu, jer si bez karaktera. I kriv se kurac da ponekad ispraviti, ali kad je kriva kičma onda se povija. Kolena se tresu i kleknu pred pogrešnim bogovima. Ne shvataju da je jedan, a svako mu bira lik.  Nije on u množini nego u jednini, ali ne dozvoljava svakom da u njega veruje, jer on ne veruje nikom. Previše je puta bio prevaren.

- Misliš da nemam veru?!

- Kupila sam je za moju večeru. Bila sam gladna, a kad su moji vuci siti onda su mi i ovce na broju. Doduše, ne znam koliko broji moje stado, ali su sve tu osim tebe. Previše si beo za crne. Nisi Ta boja. Toliko si beo da postaješ providan. Vidim kroz tebe druge. Ne pasemo istu travu. Na kom li si se pašnjaku skrivao dok je Bog ovcama delio pamet?

- Govoriš mi da sam glup?                              

- Nisi ti samo glup nego si i govedo. Uvaljuješmi tup pogled teleta u šarena vrata, a ona koja sam ti otvorila bila su crno- bela. Izabrao si sivilo. Nemaš dovoljno hrabrosti  u boju na mom polju. Moje oružje su reči, njima pucam u svet oko sebe i u sebi. Na tebe ne želim da trošim metke. Ti moj svet nisi. Ništa si mi.

- Molim?!

- Uzalud se moliš. Gluva sam na tvoju molitvu, a za svoju sam dovoljno nema. Nema je. Ne može molitva biti jača od snage moje volje da je nemam.

- Nisi sa sobom. Ovo nisi ti! Kuc Kuc..Ko je?

- Đavo s neba! Šta ti treba?

- Jedno jaje!

- A fale ti oba.  Muda su ženskog roda, a kukavičluk je muškog. Znaš li, Borise, da su i hrabrost, ljubav i sreća u rodu žena? Ali, rat nije. Niti je viteštvo i junaštvo. Ono je bespolno i zato nijednom polu nije prepisano. Ne zavisi od polnog organa, ali smo mi zavisni.

- Zašto si me nazvala „Borise“?

- Jer se ne zoveš tako, ali bih volela da ti je to ime. U stvari, ima još jedan razlog. Ja ti ime više ni ne znam.

- Molim?!

- Opalio bi i ti mene golim kad bi znao da skineš taj kondom sa jezika. Neka ga. Lepo ti stoji!

Komentari

Komentari