Foto: 
Chuwa (Francis)

Parada ponosa

Homoseksualizam je dokaz da je Bog napravio domaću rakiju pre nego što je napravio Adama, Evu i rezervne igrače. Posle degustacije domaće jabuke, napravio je Adama. Adam se posle dva dana požalio na upalu mišića i žuljeve na dlanovima, pa je Bog šibnuo još jednu rakijicu i skockao mu Evu. Izgustirali Adam i Eva nekih 150 poza i smorili se k’o kurve u manastiru, pa im je Bog, posle još nekoliko krigli rakije,  poslao i Stevu da im malo obogati ševu. A sve u cilju testiranja intenziteta erotskog naboja i nabojne kombinatorike u ljubavnom trouglu u kojem je Eva definitivno imala najbolji status. Smogla je sa Adamom, smogla je i sa Stevom, i sa Adamom i Stevom, a smogla je i manuelno u sopstvenoj režiji. Znaš ti dobro šta je smogla. I dok je Eva smogla u sopstvenoj režiji, Adam i Steva su imali veliki post. Dosadilo ljudima da poste i da lupaju majmuna, pa su se odlučili na razmenu majmuna, nešto kao razmena studenata. Skontala Eva konkurenciju u najavi, pa se na brzake udala za Adama, a Stevu stavila na rezervnu klupu. Nekoliko dana kasnije, Bog im reče: „Evo vam i Mileva, pa se kombinujte kako znate i umete. Nemam vremena da vam pravim raspored vožnje, kao ni volje da vam držim sveću”. I tako se otvoreni ljubavni krug zatvorio u magičnom kvadratu.

U staroj Grčkoj, homoseksualizam i pedofilija su bili sastavni deo života i svakodnevice. Sa sedam navršenih godina, dečaci su već počinjali da uče vojne discipline, a najširu primenu su imali kao izviđači. Stariji vojnici su klinca, pre slanja na izviđanje, savili preko struka i nekoliko dobrovoljaca mu je malo razradilo auspuh. Novopečenom izviđaču su još nekoliko dana ostale iskolačene oči, pa je video sliku sveta mnogo bolje od ostalih, a nije ni primetio razliku između tvrde i meke stolice.

Portparol Saudijske Arabije, Ijat Ebi, je pretprošle godine izjavio da Saudijci žele da se priključe Europejskoj Uniji, jer su poželeli da duvaju i da ga duvaju bez šiša pajpa, i predložili su da Dubai bude izabran kao svetski verski centar parade ponosa. Homoseksualizam je postao toliko rasprostranjen, da niko ne može da uđe u parlament ako nije aktivista gej parade. Vrhove kolčeva za smrtne kazne su prepravili u dildo oblik, pa ako neko već mora da umre, neka umre sa osmehom na licu i suzama radosnicama u očima. Postali su ponosni i srećni kada su mogli da se pohvale da imaju usranka južno od pupka. Suficit materijala za suneći paprikaš i domaće čvarke,  prikupljen humanitarnim akcijama, distribuira se u bolnice za potrebe maksilofacijalne hirurgije. Počeli su masovno da uzgajaju svinje, uglavnom manguljane zbog masti, jer je finansijska špekulacija pokazala da je mast jeftinija od vazelina. Od ostatka krmeta, prehrambena industrija je od šnicli pravila sardine, a krmenadle pretvoriše u mesnate morske korale, što je uzrokovalo kolaps cena usluga prostitutki u Bangladešu.

Zapadna Evropa je bogata homoseksualcima svih kategorija, a u nekim zemljama homići imaju pravo na legalan brak, kao i pravo na usvajanje dece. Brkata mama ili tata koji čuči dok piša postaje novi svetski trend, jer je ipak življi od vibratora, lutki na naduvavanje i drugih erotskih pomagala. Sve veći broj homića prerastao je u sektu bez crkve. Da bi se privukao što veći broj sledbenika, homosektualistička pandemija organizuje gej parade, kojima zahteva sve slobode i prava građana, kao i priznavanje ličnosti od hetero populacije. U ekstremno demokratskom delu Evrope imaju prođu, ali bilo bi veoma zanimljivo videti ultrademokratsku dobrodošlicu defilea gej parade u Teheranu ili u Islamabadu. Na tim geografskim širinama je mnogo Hasana, a Hasan seckati.

U Srbiji je situacija slična kao i u drugim zemljama brdovitog Balkana, a sveto mesto okupljanja pedera je Skupština Republike koja sve više liči na Sodomu i Gomoru. Ne zna se pouzdano ko kome i od koga, ali svaki od njih bar jednom dobije štrudlu od nekog stranog narednika. Naravno, ni strancima nije lako, jer moraju da plate porez i na našeg političara kojeg tako ponosno čuvaju u sopstvenom dupetu. Zato i organizuju defilovanje nastranih ulicama prestonice pod nazivom parada ponosa. Ponekad se desi da ponosni dobiju po nosu, ali za društvenu nauku se uvek vredi žrtvovati. Pa ko voli, neka ga i naboli.

Komentari

Komentari