Foto: 
autor nepoznat

Svet silikona

Silikonska ekspanzija radi estetike savremenog ljudskog bića nije novog datuma, ali kako vreme odmiče silikoni su sve jevtiniji, pa tako i pristupačniji. A trpaju se gde god se može, kao majonez. Težnja za telom o kome će se ispredati legende prevazilazi normalne granice zdravog razuma, pa se tako često dešava da umesto legendarno lepog tela silikonizacija rezultuje legendarno nakaradnim. Ali, bitno je da je silikonski legendarno.

Neverovatna je uloga silikona koji ima magično svojstvo da jedva primetne ženske grudi u nekoliko poteza pretvori u balone zbog kojih i simentalka zaplače kada vidi toliki kapacitet. Lako se prepoznaju tako što se iza ugla prvo pojave grudi, a nekoliko dana kasnije i ostatak tela. Zbog izuzetne dosade silikoni su sa grudi migrirali na sve strane sveta, pa su tako silikonsku variolu pazarile i noge, zadnjica, a u poslednjih nekoliko godina glava je postala glavna silikonska destinacija. Popunjavaju se usne ili se koriguje nos, a sa svim ostalim modifikacijama dobija se gumena lutka koja hoda i diše. Naravno, obična gumena lutka se pokazala rentabilnijom jer ne jede, ne troši vazduh, ne mari za prašinu na regalu, ne ide da glasa na izborima, iako se njen glas ipak broji. Neke erotske igračke se takođe proizvode od silikonskih komponenti, i savršeno se uklapaju u silikonsku dolinu kao kompatibilni materijali, čak i bez posebnog podmazivanja.

Muška populacija takođe prihvata silikonizaciju muskulature, tako da su na meti bicepsi, tricepsi, trbušnjaci, pa čak i podtrbušni valjkasti mišići. Silikonizacija ovih poslednjih je uzrokovala kolaps u proizvodnji vibratora, kao i baterija za ove erotske vibro masažere. Pumpaju se u više veličina, a udruženja pedofila predlažu i dečije brojeve zatvorenog tipa. Predložena je i mogućnost ugradnje armature u silikonske miloklize radi povećavanja čvrstoće, zbog čega će idejni tvorac na nekoj pompeznoj proslavi verovatno dobiti orden zaštitnika mortaliteta, prvog reda. Silikonski bilderi dobijaju mnogo veću snagu i postaju super heroji koji mogu da podignu teret čak dva puta veći od mačje kake.

Ipak, silikoni su pokazali veoma korisnu primenu na svim kontinentima kao zaštitno sredstvo od predatora, jer čak i predatori, za razliku od korisnika silikona znaju šta su prave vrednosti i razlikuju meso od gume, a žvakanje silikona ne daje poseban užitak. Neke riblje vrste su zatražile zabranu uvoza silikona u okeane zbog izazivanja opšte žgaravice, ali je Posejdon  ipak presudio u korist silborga, jer je silikonski lobi imao veoma jak uticaj. Ministarstvo za zaštitu životne sredine Indije već neko vreme planira ugradnju silikonskih zuba bengalskim tigrovima, pa će turističke šetnje po prašumama biti mnogo bezbednije. Umesto kesa sa otrovom, kraljevskim kobrama bi se ugrađivale kese sa slikonom što bi turistima omogućilo instant bildovanje, po nešto malo većoj ceni. Kineski silikonolozi predviđaju da bi čak i mačja kaka mogla biti silikonska jer ne udara po nosu i lako se čisti sa tepiha, a silikonski kućni ljubimci ne ostavljaju dlake na posteljini. Pa, kome još treba nehigijenska priroda kada već postoji mogućnost za higijenske silikone.

Komentari

Komentari