Foto: 
Pixabay

Adidaske

Struka je ovih dana obradovao svoju publiku novim spotom za pesmu “Adidaske” koju je upotpunio mostarski hip hop muzičar Makk.

Mak Mehić je muzički stvaralac koji je već nekoliko godina aktivan i radno nastrojen na BIH sceni. Afinitet prema muzici je pokazao jako davno, a prve strofe je stvorio tokom srednje škole. Za razliku od većine kojima je povezanost sa ovim žanrom bila samo prolazna etapa, njegova ljubav prema hip hopu nije izbledela i dan-danas je prisutna u njegovom životu. Vremenom je priča dosta dobila na ozbiljnosti, upustio se u potragu za istomišljenicima, a samim tim i u razmenu iskustava i ideja na području umetnosti.

Tako je cela stvar dostigla nivo profesionalizma, a uz to aktivan i ozbiljan rad. Njegov napredak je veoma uočljiv, a taj stav potkrepljuju muzički materijali koje vredno štancuje i obelodanjuje. Njegove pesme podstiču ljudsku felu na razmišljanje i daju jasne poruke čija se esencija može odgonetnuti pažljivim slušanjem. Kako i on sam tvrdi, rep je oblast u kojoj se neke stvari mogu izreći sasvim otvoreno, bez maske i glume. Dakle, njegov opus je ogromnog raspona – od dubokoumnih i visprenih tema i pesama do onih koje su opuštenijeg karaktera. Albumi koje je do sada objavio su poprilično dobro prihvaćeni, čak je i on sam veoma iznenađen popularnošću svojih dela i stihova.

Istovremeno, video koji vam predstavljamo je pravi dokaz uspešnosti saradnje na relaciji Beograd-Mostar. Snimanje i montaža istog je delo Mladena Marijanovića iz Banja Luke. Dva umetnika i još jedna idealna sinteza sa bitom.

Aleksandar Ignjatović

Komentari

Komentari