Foto: 
autor nepoznat

Evropski standardi

Bojim se da nas još dugo neće primiti u Evropsku uniju. Džaba klasteri i poglavlja, džaba usklađeni Ustav sa venecijanskom komisijom, badava poštovanje Bolonjske deklaracije, slobosde govora i medija, evropski zakoni...

Ne ispunjavamo standarde u krevetu! Tu smo totalno podbacili. Nema nas među prvih trideset zemalja u Evropi. Po podacima Evropske seksološke agencije SVI SMO NAšI SAMO JAŠI, na ljubavnom vrhu su Finci, a naša bivša braća Slovenci zauzimaju treće mesto?!

Sve mogu da shvatim, ali da su Finci najbolji ljubavnici, e to mi nikako ne ide i glavu. Oni su, koliko znam, obični laponci, i svi su se nekako zdedamrazili. Al'  opet, ko će ga znati, možda vežbaju na irvasima. Te živuljke su, izgleda, vrh, krave i koze su aut!

U tom prikazu evropske seksualnosti vrednovano je više faktora.

Najpre koliko muškarac u toku dana može da „napadne“ rođenu ženu, i koliko puta žena može uspešno da odgovori.

Koliko muž ima ljubavnica, a žena ljubavnika. Manje od dva po glavi punoletnog stanovnika donosi negativne poene.

Da li bračni parovi upražnjavaju grupni seks, i koliko puta mesečno. Poželjan odgovor je: „Da, tri puta“!

Veliki broj poena donosi pozitivan stav o gej populaciji.

Posebno se vrednuje poznavanje figura veneris, a super bonus dobija se za upražnjavanje „stražnjeg zverinjeg“ i „modifikovanog grčko-rimskog sa elementima konjskog njištećeg i žabljg kreketavag“.

Seksološka agencija SVI SMO NAšI SAMO JAšI posebno je ocenjivala aktivnosti populacije u domovima za stare i penzionere. E, tu smo ostali bez bodova, ne zato što su naši stari zaboravili na tu vrstu zanimacije, već što je broj domova, u odnosu na broj stanovnika, zanemarljiv.

Što se tiče dužine, evropski standard je 16 cm. Naš prosek je dooobrih 25cm. S tim prosekom smo ga uprskali načisto, jer Evropa ne prihvata višak od 9 cm.

Na potezu je naša dična vlada, na čelu sa predsednikom države, dičnim takođe. U Evropu moramo makar četvoronoške. Na kraju krajeva za to smo se odlučili na poslednjim izborima, istorijskim naravno, a odlučićemo se i na sledećim, još više istorijskim! Zar ćemo zbog seksualne neaktivnosti, u narodu poznate kao sirotinjska zabava, ostati ovde gde jesmo, takoreći nigde.

Neka resorna ministarka za evropske integracije slobodno obeća briselskim mrsomudadžijama da ćemo koristiti samo 16 santimetra, ostatak nećemo. Ako ne veruju neka pošalju posmatrače. Da vrše premer, naravno...

 

Ljubomir Ilić

Komentari

Komentari