Foto: 
autor nepoznat

Evropski standardi

Bojim se da nas još dugo neće primiti u Evropsku uniju. Džaba klasteri i poglavlja, džaba usklađeni Ustav sa Venecijanskom komisijom, badava poštovanje Bolonjske deklaracije, slobode govora i medija, evropski zakoni, borba protiv kriminala...
Ne ispunjavamo standarde u krevetu! Tu smo totalno podbacili. Nema nas među prvih trideset zemalja Evrope. Ma, hajte, molim vas! Mi, ekonomski tigrovi, svetski prvaci u skoku u budućnost, uživaoci zlatnog doba, svetle budućnosti i boljeg sutra tavorimo na tamo nekom tridesetprvom mestu. To nama smeštaju zapadne agenture u sprezi sa unutrašnjim neprijateljima. Molim predsednika da se obrati narodu i raskrinka bandu srbomrzaca. Ako treba da crta na tabli, neka crta.
Po podacima Evropske seksološke agencije SVI SMO NAŠI SAMO JAŠI na ljubavnom vrhu su Finci, a naša bivša braća Slovenci zauzimaju treće mesto?!
Sve mogu da shvatim, ali da su Finci najbolji ljubavnici, e to mi nikako ne ide u glavu! Oni su, koliko znam, obični laponci, i svi su se nekako zdedamrazili. Al' opet, ko će ga znati, možda vežbaju na irvasima. Te živuljke su izgleda vrh, a naše krave buše i sanske koze su aut. Ne verujem mnogo podacima evropejaca, ali sam se za svaki slučaj odrekao svog srpskog imena i uzeo finsko. Sada sam Zari Visikitelo.
U već pomenutom prikazu evropske seksualnosti vrednovano je više faktora.
Najpre, koliko puta muškarac može u toku dana da napadne rođenu ženu, i koliko puta žena može uspešno da odgovori izazovima.
Koliko muž ima ljubavnica, a žena ljubavnika. Manje od dva po glavi punoletnog stanovnika donosi negativne poene.
Da li bračni parovi odlaze na seanse grupnog seksa, i koliko puta mesečno. Poželjan odgovor je: „Da, tri puta“!
Veliki broj poena donosi pozitivan stav o eldžibiti populaciji.
Što se ove stavke tiče ja sam baš evropski orijentisan. Dva puta sam bio na paradi ponosa, i opet ću bože zdravlja. Dobro, nisam ja obični gej. Ja sam kontroverzni: ne mrzim toplu braću, a obožavam vrele sestre.
Posebno se vrednuje poznavanje figura veneris, a super bonus se dobija za upražnjavanje „stražnjeg zverinjeg“ i „modifikovanog grčko-rimskog sa elementima konjskog njištećeg i žabljeg kreketavog“.
Seksološka agencija SVI SMO NAŠI SAMO JAŠI posebno je ocenjivala aktivnosti populacije u domovima za stara lica i penzionere. E, tu smo ostali bez bodova, ne zato što su naši stari zaboravili na tu vrstu zanimacije, već što je broj domova, u odnosu na ukupan broj stanovnika, zanemarljiv.
Što se tiče dužine alatke, kojom se ulazi u aparat za pravljenje male dece, evropski standard je 16 cm. Naš prosek je dooobrih 25. S tim prosekom smo ga uprskali načisto, jer Evropa ne prihvata višak od 9 cm.
Na potezu je naša dična vlada na čelu sa predsednikom države, takođe dičnim. U Evropu moramo makar četvoronoške. Na kraju krajeva za to smo se odlučili na poslednjim izborima, istorijskim naravno, a odlučićemo i na sledećim, još više istorijskim. Zar ćemo samo zbog toga što nas je dragi bog obdario više nego što treba, ostati ovde gde jesmo, takoreći nigde.
Neka resorna ministarka za evropske integracije obeća briselskim mrsomudadžijama da ćemo koristiti samo 16 cm. Ako ne veruju neka pošalju posmatrače Saveta evrope i Evropskog parlamenta. Da vrše premer, naravno...

Autor Ljubomir Ilić

Komentari

Komentari