Foto: 
Wb

Incest

Ne treba mnogo polemisati o tome, da su homoseksualizam i incest glavni prirodni nosioci bele kuge, ali, priroda ima svoje načine izražavanja, koje mi shvatamo ili ne shvatamo, odnosno prihvatamo ili ne prihvatamo kao takve. Incestom se smatra polni odnos među ljudima u krvnom srodstvu do 5-og kolena, i u mnogim zemljama je zvanično zabranjen, jer kao posledicu često može imati psihičke, a ponekad i fizičke deformacije, kod dece nastale u incestu. Praksa je pokazala da nakon odrastanja, deca rođena u incestu najčešće postaju političari, jer su mentalno toliko deformisani, da nisu sposobni da dožive život normalnog čoveka. Majka priroda je takve obdarila trećim okom, koje im se nalazi između guzova, a uglavnom služi za izražavanje, ili za primanje novih uvlakača.

Incest nije nova društvena pojava, a istorija incesta datira još od Adama i Eve. Ako uzmemo u obzir da je Adama i Evu stvorio Bog, onda je neminovan zaključak da su Adam i Eva rođeni brat i sestra. Što znači, da su Kain, Avelj i sva ostala kasnija ljudska populacija, nastali u incestu. Mnoge religije imaju etičko načelo: ljubi bližnjeg svog, iako nije baš precizno definisano značenje bližnjeg svog.

Još u starom Egiptu, faraoni su, po pravilu, ženili svoju rođenu sestru i dobijali naslednika koji je preuzimao presto. Faraoni, koji su smatrani polubogovima, nikada nisu mešali krv sa nekim, ko nije iz njihove direktne genealogije. Ako nisu imali rođenu sestru, ženili su se najbližom krvnom rođakom. Smatrali su, da ne mešanje krvi, kao rezultat daje savršeno biće, koje će nakon smrti, imati veće šanse za druženje sa bogovima. Gomila rimskih careva rođena je u znaku incesta. Većinom su bili mentoli, ali su ipak sedeli na prestolu. Incest je i u današnje vreme prisutan u mnogim plemićkim porodicama, ne dozvoljavajući ulazak običnih građana u svoje krugove. Međutim, ni u jednoj civilizaciji se ne smatra incestom, ako se političaru u dupe uvlači neko iz porodice ili neki krvni rođak, željan bolje društvene pozicije.

Čovek može i samog sebe smatrati bližnjim svojim, što je usko povezano sa teorijom relativiteta, koja kaže da, ako bi čovek trčao oko drveta brzinom od 80 km/h, mogao bi sam sebi da utera. Bivši premijer Mozambika, Zabibabi nije dao validno objašnjenje o ovoj teoriji, a italijanski filozof Spičistrini smatra, da čovek ne mora trčati oko drveta, ako mu je dovoljno dugačak nervni sistem.

Konobari kineskih restorana u Senegalu ne smatraju incestom pojavu u kojoj dve rođene sestre doživljavaju snoške, popunjavajući jedna drugu vibratorima. Dilema oko toga se javlja samo po pitanju starijih ili novijih modela vibratora. Kada stariji brat kresne mlađu sestru, ili otac skine ćerki paučinu, ne može se smatrati incestom, ako to kresanje, odnosno pajanje paučine, ima za cilj da prikaže mlađoj sestri ili ćerki, šta je čeka posle udaje. Ultra desničarski ogranak sekte ’’Morbidne Majke’’ iz neke prestonice neke pustinjske zabiti, odgovorno tvrdi da, odnos između majke i sina nikako ne bi smeo biti incest, ako je u smislu održavanja majčine vitke linije, bez fitnes kluba ili teretane, dok je sin u svemu tome samo pomoćni radnik. Ako se pokaže dobrim, možda padne i neki džeparac. Oboje zadovoljni, odlaze u šetnju i na sladoled, da nastave laki trening.

U civilizovanim zemljama današnjice, incest se smatra tabu temom, iako se ipak, dosta često primenjuje. Neretko se dešava da jedan član porodice pošteno izjebe sve ostale, iz mnoštva razloga, a pogotovu za neko nasleđe. Nasledio čovek gen za nasleđivanje, pa nasleđuje uz povremeno naslađivanje nasleđenom nasleđu.

U Gnorijanskim hronikama je zapisana legenda o mladom trgovcu, koji se posle brodoloma i pet provedenih godina na pustom ostrvu, nekako vratio kući, i prvi seks koji je imao, imao je sa svojom rođenom sestrom. Nakon seksa, sestra mu je rekla da mnogo bolje jebe nego otac, na šta je on odgovorio da to zna, jer mu je pre više godina to rekla i majka. Tako je, po Gnorijanskim hronikama, incest definisan kao divna zabava za celu porodicu. Verovatno su iz toga nastale i izreke: brat sestri najbolje smesti, jebo majku svoju, ko će kome nego svoj svome,...

Komentari

Komentari