Foto: 
autor nepoznat

Ljubav, ti i ja

Kako bih opisao čoveka koji voli i voljen je? Da mu je ceo svet lep!? Da vidi travu zelenije i da mu je nebo plavlje?

Nisam verovao da ljubav ima toliku moć! Ljubav nije čudo, ali čini čudesa! To mi je sada jasno! Ne mogu da kažem da nisam nikad voleo! Jesam, ali ne ovako duboko i iskreno! Ovo je ona ljubav koja se jednom desi! Možda još uvećava ova mistika i ono da je nisam još ni video, ni poljubio! Ali osećam! Osećam onu slatku vibraciju i energiju koju mi ona šalje! Čeznem za njom! Nigde nemam mira! Duša traži da bude voljena!

Ona mi piše... Osećam svaki njen uzdah, svaku njenu misao! Svaku njenu nedorečenu želju za našim skorim vidjenjem! U svakoj reči se oseća njena ljubav prema meni... Upijam svaku njenu reč i hranim se njome! Kao da mi život zavisi od toga! Tražim još i još... Neprestano!

Gledam u njene slike! U očima joj se ogleda lepota njene duše! Čak i kada je oštra! Bar znam da ima svoj stav, koji mi se nekad ne svidja, ali to je ona! I andjeo i veštica u telu žene! Ima snagu da se bori za ono što je njeno! Dokazala je to stotinu puta! I kad se borila za mene kao vučica! To ne može bilo koja žena! Zato joj se divim! Zato je volim! Zato ću joj sebe dati u potpunosti! I u potpunosti joj pripasti! Sa velikim zadovoljstvom ću to učiniti! Izmučen sam raznim životnim borbama i okolnostima! Otvorila mi je oči i horizonti su se ukazali! Hoću da mi ona leči rane! Da me oporavi svojom ljubavlju! Ona mi daje snage da izdržim ove udarce koje mi život nameće, a i poneka moja greška! Ali, da mi nije te greške ne bi bilo ni nje!

Sada ću da joj odem i onako muški da je volim. Da je držim za ruku i povedem bilo gde! Tamo gde ću biti srećan sa njom! U sunčano jutro i šetnje kada se spusti veče... I u prohladan zimski dan! Svuda gde ona želi! Da joj pokažem koliko je volim i da je zaštitim od svih! Da je razmazim... Sećam se njene rečenice:"Hoću da budem jednom slaba i da me neko malo odmeni i da se bori za mene! Da me zaštiti! Da me razmazi!" Mila moja upravo ću ja to da uradim! Hoću da se osloniš na mene! Da dopustiš da te ja vodim kroz život!

Nadoknadiću svaku tvoju suzu i svaki uzdah! Ljubiću te... Onako do krajnjih granica i malo više! Hodaćemo stazama koje će samo nama prijati! Život će nam ih sam krojiti! Voleću i naše svadje i voleti tu tvoju energiju kada slatko prevrneš očima ili grickaš usnu kada si nervozna dok pokušavaš da me urazumiš! Biću tada strpljiv, čak i kada me budeš nervirala i filozofirala na tvoj sladak način! Možda budem i grub, ali ću gledati da se izmirimo vodeći ljubav uvek lepše i bolje nego pre!

Lukavo ću da ti kradem ljubav, jer znam da ćeš me voleti nežno... Tvoje ruke su stvorene da me miluju. Tvoja duša se splela sa mojom! Bio nam je suđen onaj avgustovski dan, kada sam te upoznao! Znaš ljubavi moja kroz koje patnje smo prošli! Ali da nije bilo njih, ne bi sada bilo ni nas! Sada sam još više uveren da si moja sudbina! Znam da si se plašila! I ja sam! I sada se plašim! Plašim se za nas! Ali jedno ti obećavam, da ću se boriti za nas! Trebaš mi! I ja tebi trebam!

Duše su se tražile i našle su se! Prepoznale se i zagrlile jedna drugu! Ne žele više da se rastave, jer više ne znaju da žive jedna bez druge!

Spremam se mila da dodjem kod tebe! Spremi puno poljubaca, milovanja, šaputanja na jastuku, strast i sve što je vezano za ljubav! I čekaj me, jer ću ti uskoro doći i u potpunosti ti pripasti! A za ostalo će nam život sam urediti... Volim te medena!

Siniša Stamenković

Komentari

Komentari